Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Forum na Tapatalk

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Forum na Tapatalk

Czy obecne forum znajduje się na TAPATALK - podstawowym kliencie for internetowych na androida? Rozumiem, że sama gra nie jest osiągalna na androidzie ale forum mogło by być - chyba, że ja nie potrafię go wyszukać...

Ktoś coś wie na ten temat?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tapatalk nie obsługuje tego forum.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MirBar Zobacz posta
    (...)Rozumiem, że sama gra nie jest osiągalna na androidzie(...)?
    To Ci powiem, ze źle rozumiesz Wystarczy przeglądarka Puffin z zewnętrzną obsługą Flasha i podstawowe rzeczy w grze da się zrobić. Z przygodami nie poszalejesz, ale budynki można postawić, wysłać odkrywców czy geologów. Wersja darmowa działa bodajże przez 2 tygodnie, pełna to koszt jakieś 10 PLN. Mam, korzystam, nie narzekam

Ktoś wspominał jeszcze o przeglądarce Photon Browser, ale tej nie sprawdzałem.

Osadnik Awatar Kitikejt
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    To Ci powiem, ze źle rozumiesz Wystarczy przeglądarka Puffin z zewnętrzną obsługą Flasha i podstawowe rzeczy w grze da się zrobić. Z przygodami nie poszalejesz, ale budynki można postawić, wysłać odkrywców czy geologów. Wersja darmowa działa bodajże przez 2 tygodnie, pełna to koszt jakieś 10 PLN. Mam, korzystam, nie narzekam

Ktoś wspominał jeszcze o przeglądarce Photon Browser, ale tej nie sprawdzałem.
    Jest jeszcze przeglądarka Maxthon Android Web Browser - testowałam wszystkie trzy - na każdej z nich mogę sobie pooglądać S1 i Dom Władyki, ewentualnie popatrzeć na chat - i to by było na tyle jeśli chodzi o granie na tablecie czy komórce. Po 2-3 minutach wszystko się wiesza i po "zabawie".
    When I'm good, I'm real good When I'm bad, I'm even better !

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pod Puffinem otwieramy touchpad wciskając symbol myszki, a potem na touchpadzie dwoma palcami można przesuwać mapę (kursor zmienia wygląd na "łapkę"). Można też użyć standardowych skrótów numerycznych do przeskakiwania między strefami (od 1 do 9). Co do wieszania się, to owszem, czasem się zdarza, ale odświeżenie strony pomaga. Cóż, gra na telefonie czy tablecie uczy cierpliwości jeszcze bardziej niż na "standardowej" przeglądarce

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    umnie jak się zawiesi to obracam telefon i dalej działa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Widzę że ciężko ze zrozumieniem - nie interesuje mnie uruchomienie samej gry na Androidzie - czyli sposoby w jaki można tego dokonać.

Jedyne co mnie interesuje to dlaczego forum thesettlersonline nie jest dostępne na androidowej aplikacji tapatalk - która o wiele bardziej ułatwia przeglądanie i użytkowanie for internetowych...

Może warto było by nad tym pomyśleć - skoro obecnie smartfony to podstawa...

Uprawnienia umieszczania postów