Zobacz wyniki ankiety: Czy za gwiezdne monety powinny byc w sklepie propozycje graczy bądz ankieta przez BB

Głosujących
69. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

60 86.96%
  • Nie

5 7.25%
  • Nie mam zdania (jest mi obojętne)

2 2.90%
  • Inna propozycja

2 2.90%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Gwiezdne Monety

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Nowa wyspa by sie przydała (powiedzmy - do 50 budynków). Wszelkie usprwnienia i budynki niezużywające patentów - też Można by jeszcze w czasie eventu zamieniać SC na diamenty, tak jak w czasie Świąt można było robić granit z marmuru i prezentów. A najbardzej ucieszyłby mnie chyba nowy specjalista - taki skryba, który wysyłałby odpowiednich geologów na poszukiwanie złóż, jeśli te sie wyczerpią.

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Ten specjalista to super pomysł ;DD

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    opcja nr.8 najbardziej mi sie podoba ;p
    You Will Never Walk Alone!
    H3ll For Ever!

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja bym użył monet jako materiał budowlany potrzebny przy rozbudowie budynków na 6 i 7 lvl

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    hmm moze by za star coinsy wprowadzic mozliwosc laczenia czy tez upgreadu z huty i miecznika- hutomiecznika czy siloso gospodarstwo..cos w tym stylu wtedy dodatkowe miejsce niepotrzebne..a na 50 lvl niezle by sie sprawdzalo mnie sie wydaje..a cos juz gdzies o tym ktos przebakiwał zdaje sie...
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Osadnik Awatar Steelkill
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w takie cuda na kiju osobiście nie wierze raczej w budynki które pozamykają cykl produkcji wytwórca pokarmu dla ryb albo jakiś magazyn extra premii koszy egz czy coś w tym stylu
    Świat milczy, Ty wołaj!
    ”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Boskicom Zobacz posta
    ja bym użył monet jako materiał budowlany potrzebny przy rozbudowie budynków na 6 i 7 lvl
    Pomyśl ile trwałby taki upgrade, skoro na 5 lvl to tydzień Z drugiej strony - jak się komuś spieszy to niech zmieni grę

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Pomyśl ile trwałby taki upgrade, skoro na 5 lvl to tydzień Z drugiej strony - jak się komuś spieszy to niech zmieni grę
    na przykład na 6 lvl 10 dni a na 7 lvl 15 dni. Takie budynki jak: mennica, piece złota, introligator, koszary itd. niezależnie od kosztów warto dać na wyższy poziom

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Ja bym był za tym by były budynki, których gracze nie mający 50lvla nie mogli zdobyć jak na przykład budynek rybaka nie zabierający ze złoża rybek czy budynek wytwarzający granit ( małe ilości długi czas wytworzenie np. 1szt granitu 36min plus dojście) lub jakiś inny budynek. Mogłyby by też być młyny wodne czy manufki czy patenty dodatkowe za te star coinsy. Oczywiście z limitem jakimś by to sens miało przykładowo po 2 sztuki max. Hmm lista długa życzeń jest co gracz to inny pomysł, zostaje cierpliwie czekać co dadzą za SC

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    A może to bedzie materiał budowlany za zdobycie lvl 50+ .... tak długo nad tym myślą, ciekawe co wymyślą
    Slyszałam od Xaara, że to nie koniec nowości na ten rok

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów