Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 3 4 5
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: Bug w koszarach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Miałem 2x ten problem, za pierwszym razem pomogło wywalenie całej kolejki i wszystko wróciło do normy, za drugim razem wystarczyło skasować tylko 1 pakę rekrutów. Mam nadzieje, że wam to pomoże bo bug jest wyjątkowo wk...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie mogę szkolić żołnierzy CO JEST...???

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ulepszasz koszary?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Witam
    I mnie dopadł bug z zapętloną produkcja w koszarach na okrągło produkuje mi 25 rekrutów próbowałem sposobów podanych wcześniej i nic z tego pewnie czekanie do konserwy ostateczne rozwiązanie zburzyć koszary i postawić nowe. Problem wystąpił przy przygodzie kolejne zakazane eksperymenty i premii na koszarach skunks, rano miało być wyprodukowane cale wojsko a po zalogowaniu zonk pełna kolejka premia skończona.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam ten sam problem teraz. Wczoraj wrzuciłem skunksa zapakowałem na 17h. Dziś rano odswierzyłem skunksa ale nie sprawdzałem co zrobił. Teraz zerkam kolejka dalej 17h wywaliłem z kolejki wszystko. Klepłem rekruty za klejki po chwili znów wróciły zarówno klejki jak i rekruty. Nic nie potrafie innego juz zrobic jak tylko czekac na pomoc suportu ;/

Początkujący Osadnik Awatar jamp1983
    Serwer
    Nowy Świat
    Podobny problem mam ja rowniez premieum 7 dniowe pojdzie sie walic... delikanie mowiac 2.5k rektrow rowniez no i premie maskara......

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 3 4 5

Uprawnienia umieszczania postów