Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: Bug w koszarach

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wygląda na to, że na słonecznym też pojawił się ten problem. Normalnie szlag mnie trafi.

Klejnoty zmarnowane, premium za klejnoty zmarnowane. Specjalnie wygospodarowany czas na grę zmarnowany.

A nawet jak to naprawią z kolejna konserwą to cały tydzień zmarnowany, a nawet więcej zmarnowane.

Zobaczymy co support odpowie...

Dziwne jest to, że temat już wisi jakąś chwile, więc pewnie i zgłoszenia do nich były dłuższy czas i jak się okazuje nic z tym nie zrobili jeszcze.
    Ostatnio edytowane przez jozioblabla ; 25.10.2013 o 09:03

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam.Mnie też to dopadło z premią skunks ,robię akurat sprytnego , u mnie robią się cały czas Ci sami ochotnicy ,napisałem do supportu ciekawe jaka bedzie odpowiedź i co z skunksami , które zalegają w gwieździe.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mnie ostatecznie zmarnowało się jakieś 6 godzin skunksa. Wylogowałem się na ponad 2 godziny i po ponownym logowaniu już normalnie szła produkcja. Czy to pomaga to nie wiem, u mnie dało radę.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kiedy do jasnej cholery zostanie zlikwidowany ten bug?! Może prześlijcie mi skrypty i bazy, mam teraz 15 minut przerwy to naprawię. Przecież to jest szczyt żenady. Każde użycie premii na koszarach to ruletka...

Po usunięciu całej produkcji z koszar nadal co parę sekund pojawia się informacja że wyszkolone jednostki są gotowe do służby.
    Po relogu i wyczyszczeniu pamięci jednostki, na których się blokują koszary wracają do produkcji. Próba zakupu jednostek za klejnoty kończy się podwójnym pobraniem klejnotów. Po paru sekundach klejnoty wracają do portfela a jednostka do produkcji.
    Może to kogoś naprowadzi gdzie szukać błędu?
    Ostatnio edytowane przez Larxand ; 07.11.2013 o 11:04

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    potwierdzam, cyrk się dzieje nadal ;p mi na 3h pracy skunksa zrobiło się całe 150 łuczników reszta gdzieś przepadła. nie znam zależności ;p

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    ja własnie wrzuciłam Meyersa i mi się również wojsko po wyprodukowaniu nie pojawia ;/

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Niestety, produkcja wojska na skunksie dalej potrafi się zapętlić. Właśnie robi mi w kółko ochotników.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja mialem kiedys tak ze mi znowu zrobilo wszystkie jednostki w 1 sekunde :P ale nie pisalem do supportu heheh

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jesli faktycznie nadal jest taki błąd to ponizej mała pomoc
    a) wylogowac sie z gry
    b) usunac cookies i pamięć podręczną
    c) odczekać min. 15 min. (ważne)
    d) z powrotem zalogować sie do gry

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    No i dzisiaj ja doświadczyłem tego buga przy premii myers gdzie chciałem 400r(za sprawą premii) zrobić. 2 razy próbowałem i lipa premie stracone bo szkolenie wojska powraca do stanu początkowego :/ za każdym razem jak powracam z przygody lub loguje się do gry to się dzieje.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów