znaczy w dziale problemy techniczne mamy robić listę komu się gra pi... psuje ?
w moim słowniku taki dział to się pogaduchy nazywa...
znaczy w dziale problemy techniczne mamy robić listę komu się gra pi... psuje ?
w moim słowniku taki dział to się pogaduchy nazywa...
Tak czysto informacyjnie : ten sam problem byl juz zglaszany jakies 2 tyg temu na testowym.
"A necromancer is just a really, really late healer"
czyli z premedytacja puscili patch z blędem?![]()
noo to jak sami mamy sobie pomóc to powiem ze u mnie juz po 12 h wszysko wrocilo do normy i dalej moge grachurra tylko szlak trafilł czas i buffy x3
u mnie wróciło do normy po 24h...
zobaczymy na jak długo![]()
http://pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne
Współczuję Wam, ale po to macie support, oni są od naprawiania i zadośćuczynienia.
[ironia]Na pewno mają czas, aby w ciemno ratować Ciebie i Twoje problemy [\ironia].
Są procedury, których każdy powinien się trzymać, inaczej byłby jeszcze większy rozgardiasz.
[brak_ironi]Dział z pogaduchami jest gdzie indziej i na pewno nie tu, także udaj się tam gdzie Twoje wypowiedzi wzbudzą podziw i uznanie[/brak_ironi]
Od razu po wprowadzeniu aktualizacji z tymi bajkowymi bajerami (01.08.2013r), zgłosiłem 2 razy do supportu dokładne informacje o błędzie z rekrutacją.
Otrzymałem na początek jakieś durnowate sugestie o czyszczeniu przeglądarki i flashu.
Wiadomo nic nie pomogło , wiec w drugiej wiadomości przeprosili , szkoda tylko że w żaden sposób nie zrekompensowali mi straconych zaciągów
Problem dotyczy prawdopodobnie ludzi z duża liczbą populacji oraz długą kolejką rekrutacji.
Sądziłem że zaciąg zapuszczony w dni robocze w godzinach porannych będzie działał właściwie , ale niestety w godzinach popołudniowych znowu zaczął łapać "loopa"
Mi tez koszmary sie popsuly![]()