Witajcie. Wykonałem wszystkie porady związane z problemem ładowania się strony tj. czyszczenie przeglądarki, inna przeglądarka itp. Niestety od prawie miesiąca nie mogę załadować gry po zalogowaniu się. Macie może jeszcze jakieś pomysły?
Witajcie. Wykonałem wszystkie porady związane z problemem ładowania się strony tj. czyszczenie przeglądarki, inna przeglądarka itp. Niestety od prawie miesiąca nie mogę załadować gry po zalogowaniu się. Macie może jeszcze jakieś pomysły?
ja mam to samo wczoraj sie wylogowalem i dzis nie daje sie zalogowac
Potwierdzam, jest problem z logowaniem. Strona sie rozjezdza a czysczenie cookiesów nie pomaga.
zróbcie coś z tym logowaniem bo ile razy można próbować wejśc do gry
Mozna sie zalogowac ale wybierajcie sklep z diamentami i wowczas pojawi sie ikonka graj.
co jakiś czas wywala mnie z gry (po zalogowaniu się)
jak zwykle, standard, nowości dali, to i system się zwiesza :-(
i znowu po konserwie nie idzie sie zalogowac co tydzien mam to samo kilka godzin trwa zanim sie uda zalogowac a nie kiedy nawet 1 dzien straty jest
bo tak już jest, gdy niewłaściwi ludzie wykonują pracę... i potem jedno zrobią, inne rozwalą...
też mam ostatnio dość częste problemy z logowaniem - niech nikt nie mówi że wina neta, bo ten tylko 10 MB....
ja nawet informatyka wezwalem by zobaczyl o co chodzi i stwierdzil ze to wina gry nie ma znaczenia jaka przegladarka czy ciasteczka i predkosc neta tez nic nie daje stwierdzil ze problem jest z programem gry .
administratorzy gry i tak stwierdzą że wina po naszej stronie - tak jak najczęściej, żadnych przeprosin... no chyba że kolejna promocja na klejnoty...