Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Kolejka budowania

Początkujący Osadnik Awatar Bimbo4595
    Serwer
    Słoneczny Gród

Kolejka budowania

Hejka. Super by było gdyby wspomniana wyżej kolejka budowania miała więcej jak tylko trzy sloty. Teraz są trzy i wlecze się budowa w nieskończoność, codziennie godzinę zajmuje mi obsiane pól, oprócz tego są też kopalnie które codziennie od nowa muszę stawiać, zresztą nie tylko ja bo wy z pewnością też. Załóżmy ankietę i zgłośmy swoje sugestie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Przecież możesz zakupić dodatkowe sloty za monety gildi i za klejnoty.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Właśnie, załóżmy ankietę :P

Początkujący Osadnik Awatar Bimbo4595
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A niby gdzie masz takąopcję?
    Cytat Zamieszczone przez zbyniot Zobacz posta
    Przecież możesz zakupić dodatkowe sloty za monety gildi i za klejnoty.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Yyy w kufrze za 10500 monet gildii do 01.08
    Albo za 2990 klejnotow w zakladce architekt jak dobrze kojarze?

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Dokładnie, można mieć 2 dodatkowe sloty za klejnoty i 1 za monety gildii czyli w sumie 6, więc co wy tu za głupoty gadacie. P

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez dupal Zobacz posta
    Hejka. Super by było gdyby wspomniana wyżej kolejka budowania miała więcej jak tylko trzy sloty. Teraz są trzy i wlecze się budowa w nieskończoność, codziennie godzinę zajmuje mi obsiane pól, oprócz tego są też kopalnie które codziennie od nowa muszę stawiać, zresztą nie tylko ja bo wy z pewnością też. Załóżmy ankietę i zgłośmy swoje sugestie.
    Możesz dokupić sobie 3 stałe sloty budowania za klejnoty, jeden kolejny za monety gildii (do końca lipca), oraz kolejne 3 tymczasowe (ważne 1 godzinę zegarową).
    Jeśli chodzi o obsiewanie pół pomaga silos, po zakupieniu którego pola są obsiewane automatycznie (choć silosów najlepiej mieć tyle samo co gospodarstw). Na odbudowę studni pomagają młyny wodne, zaś na kopalnie doładowania oraz niewyczerplana kopalnia miedzi czy chociażby manufaktura aby odciążyć kopalnie węgla

Ach co do ankiety - to dodaje ją autor wątku podczas jego tworzenia, bądź później za pomocą menu "Narzędzia wątku" znajdujący się w pasku nad pierwszym postem.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Znany mi jest przypadek gospodarki bez produkcji wody (pozyskiwana w całości z kantoru), myślę że z kopalniami i zbożem da się tak samo.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @dupal proszę dodać ankietę

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przesadzasz, więcej slotów zmienia tylko to, że można ,,patrzeć na grę'' co dłuższy czas jak odnawiasz pola itd. Cena w sklepie wysoka. Kiedyś było za monety gildii, i gdybym uzbierał monetki na czas to bym może nawet i kupił, ale za wolno szło :P

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów