Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Toolbar Settlers

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Wg mnie jest wiele innych zdecydowanie ważniejszych i brdziej potRzebnych rzeczy niż jakiś toolbar

Acoma
    Zgadzam się. Takie coś nie ma racji bytu w grze, gdzie informacja o tym, że coś się skończyło nie da możliwości zaradzenia temu. Na przykład: kończy ci się zboże i co z tego, że otrzymasz informację o tym? I tak musisz się zalogować na konto, zobaczyć gdzie się pole wykończyło i ewentualnie dodać do kolejki budowania. A tym bardziej taki bezsens jet przy informacjach o wyeksploatowaniu się jakiegoś złoża.
    Ico przyjdzie z informacji, skoro najpierw trzeba wysłać geologa, a dopiero po jakimś czasie zlecić wybudowanie odpowiedniej kopalni?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja podziękował za jakikolwiek toolbar z czegokolwiek i czymkolwiek, tylko nie potrzebne zaśmiecanie belki w przeglądarce a mając rozdzielczość 1024x600 to już całkiem ucinam sobie kolejne pole wyświetlania strony www ...

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez WuDwaKa Zobacz posta
    Ja podziękował za jakikolwiek toolbar z czegokolwiek i czymkolwiek, tylko nie potrzebne zaśmiecanie belki w przeglądarce a mając rozdzielczość 1024x600 to już całkiem ucinam sobie kolejne pole wyświetlania strony www ...
    No jeszcze gdyby to miało być obowiązkowe, to bym zrozumiał ten argument.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety. Wątek zamykam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów