Witam
Moja propozycja to dodanie opcji odbuduj obok opcji "zburz ten budynek" w studniach i polach gdyz skrociloby to codzienne odbudowywanie wykorzystanych zasobow tym bardziej gdy gracze na wyzszych lvl maja duzo tego typu budowli.
tak
nie
Witam
Moja propozycja to dodanie opcji odbuduj obok opcji "zburz ten budynek" w studniach i polach gdyz skrociloby to codzienne odbudowywanie wykorzystanych zasobow tym bardziej gdy gracze na wyzszych lvl maja duzo tego typu budowli.
Moja propozycja to dodanie ankiety. Jak już będzie, to zagłosuję na tak.
Też bym zagłosował na tak, ale nie ma ankiety...
Mam tez obawę, że takie odbudowywanie odbywało by się poza kolejka budowania, i BB jeśli się na to zgodzi to jedynie za niebieskie...![]()
JUBILEUSZ - kody, informacje, poradniki
OPIS ZADAŃ | SOLUCJA
PORADNIKI | Tropikalne słońce
PROPOZYCJE ZMIAN | Rozwój gry - KOLONIA | Event na Walentynki | Poprawa wyszukiwarki w handlu | Handel dropami
To silosy i młyny wodne stracą na wartości jakby ta opcja się pojawiła![]()
Jaki to ma sens? Dwa kliknięcia mniej - Jestem na NIE
po kliknięciu odbuduj budynek musiałby isc do kolejki budowania, bo inaczej to jest nierealne, po to sa młyny / silosy aby te uciążliwości niwelowac
Proszę dodać ankietę
Jeśli odbudowanie miało by się odbywać z wykorzystaniem kolejki budowania, to propozycja zbędna. Menu budowli można przypiąć i mamy tyle samo roboty co i proponowane odbudowywanie. Pominięcie kolejki budowania nie przejdzie, bo w założeniach ten przywilej mają tylko budynki premiowe, a jeśli przejdzie, to będą wyższe koszty. Pikuś, jeśli miałoby to kosztować więcej surowców, gorzej gdyby w grę wchodziła opłata klejnotami.
Tez mi sie ten pomysł nie podoba, po to w grze mamy młyny i silosy abyśmy sie wlasnie z tym odbudowywaniem nie meczyliwięc temat jak dla mnie zbędny
chyba 50te lvl stać na te budynki
![]()