Zobacz wyniki ankiety: Czy to dobry pomysł?

Głosujących
16. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

3 18.75%
  • NIE

13 81.25%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Generał do bajkowych przygód

Osadnik Awatar broda102
    Serwer
    Złota Góra

Generał do bajkowych przygód

Na serwerze testowym pojawił się nowy generał - "Major", który może atakować, i transportować aż 270.

Dodatkowo "Kwatermistrz" może transportować 1000 wojska.

A ja myślę, że przydał by się jakiś czarodziejski:P generał który mógłby transportować wojsko w krótszym czasie ( w jakąś minutę), nawet w mniejszej ilości tylko nie wiem jak to by się miało do szans w walce, ale mniejsza. I chodzi oto, że ten generał mógł by poszukiwać jakiś potworów(kiedy by miał wolne:P) i te potwory by walczyły po naszej stronie. W końcu to by był fajny element magiczny do wątku "Bajkowych przygód" w tej grze. I kiedy by się zbierał do walki, to jego obóz powinno oświetlić jakieś magiczne światło, zamiast standardowego zwijania namiotu - mógł by mieć jakąś fajną grafikę ten obóz.

No to tyle trochę pofantazjowałem, ale może coś z tego ma sens

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    IMHO nic z tego nie ma sensu.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Z tego wszystkiego to najfajniejsza jest ta informacja o generale 270. No i że obóz Kwatermistrza będzie zajmował tyle co 4 zwykłe obozy A walka z potworami to chyba w innej grze, nad którą zresztą już od jakiegoś czasu pracują w Ubisofcie, ale póki co nawet nie ma zamkniętej bety

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zwykły obóz zajmuje 2x2, obóz kwatermistrza 3x3.

Początkujący Odkrywca Awatar Majamas
    Serwer
    Kolonia
    Nowy general 270 jest najlatwiejszym sposobem wyciagniecia nowych pieniedzy od graczy bo kazdy zaraz bedzie chcial go miec. Pojawia sie poradniki na generala 270, paru graczy dostanie ich za darmo w evencie a reszta wtedy zostanie zmuszona do zakupów aby nie byc gorsza. Przewidywalem to juz rok temu. jest to nieuczciwa praktyka firmy, która skasowala kupe forsy od graczy kupujacych klejnoty na "najlepszego" weterana. Jak łatwo przewidziec gdy tylko sprzedaz nowych generałow 270 przysiądzie to ... pojawi sie general 290 lub 300.
    Nie podoba mi się takie naciąganie.
    Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    generał jest TYLKO za łodygi, które sa tylko z fasol, które są tylko z przygód, wiec jedynie klejnoty można wydać na ulepszenie swojej zdolności bojowej aby szybciej i więcej zrobić przygód, reasumując bezpośrednio za klejnoty generała nie kupisz, a większosć wysokich lvl gospodarke ma ustawioną więc klejnotami nic nie zdziałają, no chyba ze bedą sprzedawać budynki premium za łodygi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Z tego wszystkiego to najfajniejsza jest ta informacja o generale 270. No i że obóz Kwatermistrza będzie zajmował tyle co 4 zwykłe obozy A walka z potworami to chyba w innej grze, nad którą zresztą już od jakiegoś czasu pracują w Ubisofcie, ale póki co nawet nie ma zamkniętej bety
    Jeśli mówisz o heroes online to jest już zamknięta alfa test.heroes-online.com

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    A mi wystarczy ten major xd żadnych oświetlen i potworów nie trzeba, przynajmniej na razie

Uprawnienia umieszczania postów