Fajnie byłoby dodać możliwość zrobienia własnego avatara ze swojego pliku jpg lub innego formatu. Avatar jest wykorzystywany tak że nawet nie przeszkodzi w działaniu gry.
Tak
Nie
Fajnie byłoby dodać możliwość zrobienia własnego avatara ze swojego pliku jpg lub innego formatu. Avatar jest wykorzystywany tak że nawet nie przeszkodzi w działaniu gry.
"Wchodzi MOD do sklepu, a tam same konserwy"
6 VI 2013 Pamiętamy,
Settlersy Walczące
Załóż ankietę
Też kiedyś o tym myślałem, ale jeśli można tu stworzyć konto o nazwie mamktsposampas albo zrobić sobie na forum wulgarny awatar i nikt z BB na to z własnej woli nie reaguje, to już widzę te falliczne motywy w awatarach do gry. Niekoniecznie.
Ostatnio edytowane przez Larxand ; 17.07.2013 o 13:42
Nie wiem jak się dodaje tutaj ankiety.
6 VI 2013 Pamiętamy,
Settlersy Walczące
Sugeruję się zapoznać z TYM tematem.
When I'm good, I'm real goodWhen I'm bad, I'm even better !
Chyba koleś wykrakałeśU mnie pojawił się bug :/ zapewne mam problem z ciasteczkami cookies w chromie :/ lecz dziwnym trafem kilka osób na liście moich znajomych ma zamiast avatara zdjęcie jakiegoś ziomka z fają :/ Na 100% mam problem z cookies i wydaje mi się że przeglądarka jakoś podmieniła pliki przez co mam tę twarz w grze
![]()
Oto kilka screenow :O
Zna ktoś tego zioma? Jest on kimś sławnym czy to tylko przykładowe zdjęcie na które musiałem wejść np. na fb ?![]()
Ehhh jednak ponowny rozruch komputera i wyczyszczenie wszystkich danych przeglądarki naprawiło problem, przynajmniej trochę śmiechu miałem
Lecz zapewne można zmienić avatarwystarczy, że podmienisz konkretny plik w przeglądarce na odpowiednio przerobiony ale zmiana będzie tyczyć wszystkich takich samych avatarów
![]()
W poradniku od Kitikejta jest napisane, że można dodać ankietę tylko do nowego wątku, zrobiłem tę ankietę bez usuwania tematu i zakładania nowego.
Zatem, głosujcie.
6 VI 2013 Pamiętamy,
Settlersy Walczące
Założenie ankiety w istniejącym wątku jest możliwe poprzez edycję postu wyjściowego. Gdyby to nie było możliwe, zamiast wpisu ostrzegawczego "Proszę założyć ankietę" dość często zamieszczanego przez MOD_Zorro, mielibyśmy od razu równie często stosowany wpis kończący "Brak ankiety. Wątek zamykam"![]()
avatary w grze są spoko, tylko trochę ich mało i mogła by być opcja zmiany nawet za klejnoty, dodawanie własnych jest zbędne, na forum możesz sobie wstawić taki