Zobacz wyniki ankiety: Widoczność imion

Głosujących
31. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Cały czas: wioska, przygoda, gwiazda

24 77.42%
  • Tylko w czasie przygody

3 9.68%
  • Tylko w gwieździe

0 0%
  • Obojętne

4 12.90%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Imiona generałów

Osadnik Awatar Radieth
    Serwer
    Nowa Ziemia

Imiona generałów

Każdemu generałowi można nadać imię, tylko zastanawiam się po co? Imion nie widać w menu gwiazdy dopiero po najechaniu kursorem na gienka. Nie widać imion na garnizonie. W takiej wersji jak obecnie są kompletnie bezużyteczne. Imiona powinny być widoczne od razu w menu gwiazdy i na obozie w czasie przygody jak i na naszej wyspie.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Otóż to, wprowadzają zmiany, które nie wiadomo czemu mają służyć.

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Imię widoczne w menu gwiazdy bez najeżdżania kursorem na portret byłoby chyba dość ciężkim do implementacji. Tak samo 'w domu' imię nie jest szczególnie użyteczne - dlatego dałem 'tylko w czasie przygody', choć właściwie to chodziło mi o opcję nie ujętą w ankiecie - imię niewidoczne w gwieździe bez najechania myszką, widoczne za to nad garnizonem (czy to na przygodzie, czy na wyspie 'domowej' to już byłoby chyba jedną zmianą).

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak wprowadzili imiona to piałem na forum z zachwytu...potem zorientowałem sie ze te imiona widac dopiero po najechaniu kursorem. Czyli...nie dalo to nic, bo jak juz najechałem kursorem..to widze skład armi na gienku...wiec po cholere mi juz imie??
    Jestem przekonany ze informatyk tworzac cos takiego nie ma pojecia o tso. Ot przyszedł manager kazał zrobic imiona ale po co? Czemu ma słuzyc informatyk juz nie wie.
    Mówie wam jak by dac takie rozbudowane konto 50lvl informatykowi i kazac mu tydzien-dwa pograć to za głowe by sie złapał!!
    Jak by musiał wysłać gienka z 15 gienkow, jak by musiał 150 koszy rzucić..a potem 150 razy skasować głupi raport z bufa, postawic troche pol pszenicy i wody, jak by po przygodzie musiał 2k rekrutow nastawic a potem z 50k pokarmu dla ryb to by powiedział "o ja pier..nicze" przecież to zadna gra!! To tylko bezmyślne klikanie, za co ci biedni ludzie płacą kupując klej?? Dawac odwalimy zaraz gierkę.. będą ludzie grac a nie klikać to i obroty sie podwoja!
    Tak mysle ze tak by było....

//edit

jezeli implementacja byłaby za trudna to przeciez wzorem avatarow mozna by było dac z 10 rozniacych sie wzorow i gdzies gdzie by mozna wymienac dowolnie takich gienkow cos na modłe nikomu niepotrzebnych skórek
    Ostatnio edytowane przez Zajadek ; 16.07.2013 o 19:17
    Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mnie to by się najbardziej przydało przy wysyłaniu wojska.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przy wysyłaniu wojska na i z przygody, w gwieździe zbędne.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    Przy wysyłaniu wojska na i z przygody, w gwieździe zbędne.
    No set, takie słowa to dowod na to ze masz mało generałów
    miej 15 gienkow z gwiazdy czy z garnizonu załaduj jakiegos wojem a potem wejdz na przygode i wyslij :P
    Po ktoryms razie szlag Cie bedzie tak trafiał, że na bank zmienisz zdanie :P
    Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mam tyle ile można było dostać za free (czytaj nie za klejnoty czy złotówki)

Poza tym jak dodadza kwatermistrza to na większość przygód będzie sie wysyłać jego, weterana(lub tego nowego) i ze 2-3 do bloków. I Praktyczni każdy ma inny avatar więc łatwo ich odróżnić.
    Ostatnio edytowane przez set2g ; 16.07.2013 o 21:46

Uprawnienia umieszczania postów