Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Jak zburzyć wybudowany magazyn ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Jak zburzyć wybudowany magazyn ?

Przez przypadek wybudowałem dwa magazyny i nie mogę teraz zbudować magazynu prowiantu, który jest potrzebny do wykonywania misji. Co zrobić ? (nie wiem jak zburzyć magazyn)

Początkujący Osadnik Awatar beatabeataaaa
    Serwer
    Nowy Świat
    wchodzisz w menu budowli - ostatnia zakładka - skrzynka z narzędziami i usuń budowlę kliknij na magazynie

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ale co ma magazyn (ten od towarów) do magazynu prowiantu? Przecież to dwa zupełnie różne budynki, a zwykłych magazynów można postawić na pęczki (w odróżnieniu od magazynu prowiantu, który można postawić tylko jeden). Jeśli nie możesz wybudować magazynu prowiantu, to sprawdź jaka jest tego przyczyna najeżdżając myszką na jego ikonkę w menu budowli. Tam powinno być wyjaśnienie problemu. Rozwiązania są trzy. Albo nie masz odpowiedniego levelu, albo już postawiłeś magazyn prowiantu, albo brakuje ci surowców na jego postawienie.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    może już patentów nie ma..?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dopiero zaczął grę, tak że nie sądzę, że to może być powód Na początku, jak człowiek jeszcze nie wie co i jak to nie stawia wszystkiego ile wlezie bo i specjalnego wyboru budynków nie ma

Uprawnienia umieszczania postów