Slodzia : do 23 chyba, te identyczne ilosci to dodatkowe sprawdzanie obrazkow dla mnie![]()
Slodzia : do 23 chyba, te identyczne ilosci to dodatkowe sprawdzanie obrazkow dla mnie![]()
Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.
teraz lepiej kolabrawo, zdobyles nowa sprawnośc harcerską "wklejanie obrazków" a widze tez ze grywasz w LoL oraz RoN
tez w to grywam
wrzucam swoje, i chyba wiecej nie bede sie pchal z obrazkami zeby nie peszyc tych mniejszych, ale robie dalej caly czas, i tak bedzie przynajmniej do wyczerpania zapasu koszy polmiskow i kanapek![]()
pokonalam kryzys - w koncu na 0 z balonami w gwiezdzie :P
chwilowo![]()
fajnie jest widzieć, że wspólnie pompujemy balony, ja też się staram, mój udził jest mniejszy od rekordzitów, ale zawsze te klika tysięcy jest, wrzucam i Daaaallllejjj do balonów.
dmuchamy!!
Słodzia: ja odkąd sie ten event zaczal rozbudowuje magazyny bo sie zapychaly wodą i tez zyskalem dzieki temu bufor ze raz na dwa dni moge go oprózniać.
Kolonia sie obudziła, po kilku dniach namawiania. Czuję że event zyskuje poparcie. Przezywam oblęzenie nowych znajomosci i pytan typu jak wkleic obrazek. I widac tez że doganiamy w rankingu pozycje 14 dzisiaj.