@Jerry1981 : mozliwa pomyłka, zaraz sprawdze i poprawie, dzieki za uwage,
edit: faktycznie był bład, za duzo tych nagród wypisałem z rozpędu
@seba : podziekowanie dla sponsorów jest wyzej podziekowania dla najaktywniejszych
@Jerry1981 : mozliwa pomyłka, zaraz sprawdze i poprawie, dzieki za uwage,
edit: faktycznie był bład, za duzo tych nagród wypisałem z rozpędu
@seba : podziekowanie dla sponsorów jest wyzej podziekowania dla najaktywniejszych
Ostatnio edytowane przez Majamas ; 24.07.2013 o 17:34
Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.
witam kiedy i gdzie można odebrać nagrodę
Myśle że rozsylanie nagród można już zacząć, chyba pomyłek już nie ma.
Prosze sie zglaszać do sponsorów i osób wręczających tych co są wymienione przy konkretnych nagrodach.
Nagrody które leża u mnie będę rozsylał po nawiazaniu kontaktu z graczami w najbliższych dniach. Mam tego troche wiec pewnie mi zejdzie do weekendu gdy będę miał więcej czasu na to. Z każdym osobno nawiążę kontakt i umówię się co do formy przekazania prezentów.
Majamas od kiedy rozdajemy nagrody?kilka osób już pytało o to?
wawker, kiedy chcesz i masz czas, w pierwszym poscie wytłuścilem nazwy wszystkich zwyciezców, wysyłamy wiadomosci do nawiazania kontaktu a potem niech wystawiaja rybke za nagrode na handlu albo dolaczaja do znajomych i dostana w nastepne dni, sam tak juz zaczalem działać
o jesoos zostałam wyróżnionaDziękuję i gratuluję zwycięzcom
))
Walczyć mogę tylko o coś, co miłuję, miłuję tylko to, co szanuję, szanuję tylko to, co rozumiem.
@Majamas - nie moze byc tak, ze moja nagroda nie zostanie przyznana
czy masz mozliwosc odszukania osoby, ktora miala najnizszy lvl sposrod wszystkich bioracych udzial w zabawie z naszego serwera? jesli tak to ona otrzyma nagrode (a jesli bedzie kilka osob na tym samym lvlu to wiadomo - wygrywa ten kto przekazal najwiecej balonow)
@GbrL najnizszym levelem który wziął udzial ze złotej Góry był gracz chohlik4, poziom 38, nastepni to poziomy 39, jesli zdecydowales tak jak powyzej to chohlik4 dostanie wyedytuje ta zmiane w pierwszym poście
Heheh dziękuje nawet nie wiedziałem ze wygrałem w swojej kategorii![]()
i tutaj dziękuje za wspaniałe wsparcie jakie mi dali członkowie mojej gildii bez nich to słabo bym wypadł
podziękowania dla LilkaCristal Amnezja Fazijoda Jamesbs i Mowa-Duży
dziękuje za wsparciewspaniali ludzie
![]()
Ostatnio edytowane przez AssasinJoe ; 25.07.2013 o 22:34