Dzieki, dorzucone, zachecajmy mniejszych graczy do pokazywania czegos, zalozenie jest utrzymac liste 100 graczy a dotad nie doszlismy do 40 nawet. Kazdy kto wrzuca nawet mala ilosc balonow powinien sie pochwalic, jest duzo miejsca, a gramy wszyscy w jednej druzynie.
Mam mase nagrod niespodzianek dla graczy z Kolonii, czesc jest ograniczona poziomami gracza, czekaja nagrody od anonimowych sponsorów dla mlodszych graczy co przyłącza sie do zabawy. W odróznieniu od BB potrafie opublikowac jasne kryteria, ale jeszcze dajcie dzien lub dwa do wyklarowania bo nagród przybywa i troche kryteria przesuwamy (ja w uzgodnieniu ze sponsorami)
Jak ktos chce byc wylaczonym z nagradzanych to tez piszcie, dotad jeden, silny gracz sie zrzekl nagród i ja tez od poczatku zakładam że nie robie tego dla nagród.
Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.
dopiero dzisiaj zobaczyłem ten temat na forum
niewiele tego ale zawsze coś
![]()
Wszystko sie liczy, kazdy jeden co pcha z nami ten wózek. Witaj w druzynie Ilkazar![]()
balony wrzucam od poczatku eventu, tyle na ile gospodarka i czas pozwala![]()
Balony wrzucam cały czas- nie po to, żeby się chwalić ilościąale rozumiem, że niektórym jest potrzebna taka motywacja
![]()
Wszystko dla dobra serwerów.