Zobacz wyniki ankiety: Międzynarodowe "dmuchanie balonów" - jakie jest Twoje zdanie?

Głosujących
769. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • odłaczyć Czarci Gaj od serwerów z Rumunii i Holandii

659 85.70%
  • stworzyć wspólny komunikator dla Czarciego Gaju oraz serwerów z Rumunii i Holandii

51 6.63%
  • pozostawić w obecnej formie

27 3.51%
  • nie mam zdania

32 4.16%
Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 135

Wątek: Odłączenie Czarciego Gaju

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cieka dyskusja. Pytanie dla czego powstała? Bo zasady nie są jasne. Co więcej Panowie zmieniają je podczas gry. Dla mnie, jest to nie dopuszczalne. Jak widzę taki brak kompetencji, robi mi się niedobrze. Co ważniejsze zniechęcę do gry. I jak widzę nie jestem odosobniony w tym odczuciu.

Pozdrawiam,

Początkujący Osadnik Awatar Onslow2013
    Serwer
    Czarci Gaj
    popieram

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jestem za... Nie ma co, dawaliśmy ładnie radę a teraz lecimyyyy w dół.!

Nowicjusz
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czulem, ze cos wisi w powietrzu podczas 1szej fazy. Ja sie sam odlaczam. Powodzenia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    A czytaliście wszystkie posty ? Radzę to zrobić i zanim się zagłosuje, a w sumie i tak ta ankieta nic nie da, bo nie odłączą od nas serwerów Rumuni i Holandii a tylko robi zamieszanie i coraz więcej osób przez to rezygnuje z eventu i dlatego jesteśmy na tym miejscu co jesteśmy ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    tak to przykra prawda. W pierwszej rundzie dość dobrze nam szło a w tej totalny klops...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dlaczego żaden mod się nie wypowie w tym temacie? Jakieś obawy czy niewiedza?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Sądzą że wystarczająco określili jasno zasady.
    Na samym początku zanim event wystartował była mowa że słabsze serwery będą działać razem w celu osiągnięcia puli.
    Więc może po prostu zostaliśmy uznani za słabszy serwer i połączony z słabszymi serwerami Rumuni i Holandii. A duży spadek w rankingu wynika z kiepskiego dmuchania balonów , z niczego więcej. Więc zamiast narzekać to cieszyć się grą i z nowego eventu i dmuchać te głupie balony by awansować o te kilka miejsc do góry.

mimo to zagłosowałem na oddzielenie wg zasady każdy sobie rzepkę skrobie

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez robos ; 04.07.2013 o 02:31

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez robos Zobacz posta
    może sądzą że wystarczająco określili jasno zasady.
    Na samym początku zanim event wystartował była mowa że słabsze serwery będą działać razem w celu osiągnięcia puli.
    Więc może po prostu zostaliśmy uznani za słabszy serwer i połączony z słabszymi serwerami Rumuni i Holandii. A duży spadek w rankingu wynika z kiepskiego dmuchania balonów , z niczego więcej. Więc zamiast narzekać to cieszyć się grą i z nowego eventu i dmuchać te głupie balony by awansować o te kilka miejsc do góry.
    pozdrawiam

ja uważam że niemcy tak wyprzedzaja bo ładują kupe kasy w tego typu gry, u nich a u nas odzwierciedlenie kupna klejnotów jest nieporównywalnie tanie, tak było z wcześniejszą grą w którą grałem i z tą pewnie jest tak samo, myślę też że Rumuni i Holandia też wrzuca balony wiec troszeczkę nam pomagają, BO LUDZIE KAŻDA GRUPA I SERWER ŻEBY OSIĄGNĄĆ PUŁAP 100. 150 I 200% MUSI WRZUCIĆ TĄ SAMĄ OKREŚLONĄ ILOŚĆ BALONÓW !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam. Komunikacja jest bardzo ważna między serwerami. Zobaczcie na innych naszych serwerach. Kto nie ma już materiałów na produkcję balonów, pisze na czacie o pomoc i za 1 rybkę czy 1 kamień dostaje materiały od innych. Jezeli my byśmy mieli możliwość wspomóc Holendrów czy Rumunów lub odwrotnie to jak sądzicie nie poszli byśmy do góry w rankingu? Warto się zastanowić.

Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów