Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Magazyn - problem z ulepszeniem na poz. 2

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Magazyn - problem z ulepszeniem na poz. 2

Witam, mam pewien problem z ulepszeniem Magazynu. Otóż chcę go ulepszyć na poz. 2 z powodu braku miejsca dla osadników (i w sumie przydałoby się też miejsce na surowce). Na stronie Wiki (http://tsowiki.pl/wiki/Magazyn) napisane jest, iż potrzeba tylko 120 Desek z drewna liściastego i 100 Marmuru. W grze zaś potrzeba 800 Desek i 450 Marmuru. Dla mnie to nie problem, zawsze mogę kupić. Lecz jak można mieć 800 Desek z drewna liściastego w magazynie, jeżeli jest tylko 700 miejsca?

@edit
    Problem rozwiązany -.-

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nim się zapędzisz z osadnikami, to musisz wiedzieć, że powiększenie magazynu nie ma wpływu na ilość dostępnych osadników. Od tego są domy i rezydencje. Co do magazyny, to ulepszasz magazyn, czy dom władyki? Bo mi to wygląda że próbujesz podnieść dom władyki na 2 poziom, a nie magazyn. Magazyny to odzielne budynki, są o ile pamiętam na pierwszej zakładce w menu budowy. Na pierwszym poziomie zwiększa pojemność chyba o 100.

ups, nie doczytałem edita

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ludzi w magazynie trzymać oO

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Oj, różne zboczenia ludzie mają, widocznie on tak lubi
    Idę dalej tą grę rozkminiać. Po przesiadce z Ogame jak na razie mam oczopląs i sam też nie wiem ocb

Uprawnienia umieszczania postów