Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Zadanie poboczne - Brak osadników

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Zadanie poboczne - Brak osadników

Jak wyżej. Użyj 5 Rodzin podróżnika na Domu Władyki. Próbowałem "wrzucać" do Domu Władyki (po wcześniejszym wyprodukowaniu w magazynie prowiantu) jednorazowo 6 Rodzin podróżnika, później 5 x po 1 Rodzinie podróżnika. System nie chce zaliczyć zadania. Co sie dzieje?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dzieje się to, że Rodziny Podróżnika po wyprodukowaniu lądują w menu gwiazdy jako Osadnicy i nie są rozpoznawani przez system jako Rodziny. Problem powstał po ostatniej poprawce związanej z sortowaniem osadników w menu gwiazdy. Poprzednio tworzyły się dwie grupy, osobno ci zrobieni z chleba a osobno ci z zadań czy z przygód. Teraz mamy ich w jednej grupie (ujednolicono identyfikację osadników w bazie danych), ale zapomniano o aktualizacji zadań związanych z produkcją osadników.

Jeśli to zadanie poboczne, to proponuję usunąć.
    Ostatnio edytowane przez zwolk ; 03.07.2013 o 11:25

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie to bylo tez poboczne. Nie da sie tego zrobic w tej chwili. Nie trac czasu na robienie rodzin, jak Ci nie brakuje ludkow, mozesz spokojnie to wykasowac... spaskudzili to zadanie :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Też straciłem dużo czasu i materiałów na produkowanie rodzin. Może kiedyś ktoś da coś w zamian tego błędu
    Radzę usunąć to zadanie od razu.

Uprawnienia umieszczania postów