Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: zmiana hasła

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

zmiana hasła

Wczoraj zmieniałem hasło przez profil, normalnie, po staremu. Cały dzień się logowałem z nowych hasłem, dziś nie wszedłem, pomyślałem po 3 próbach, spróbuje starego hasła i wszedłem. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co jest grane i które hasło obecnie jest moim właściwym i aktualnym hasłem - stare - nowe? Nie widziałem nigdzie informacji, że zmiana hasła przez profil gracza jest już niemożliwa?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Hej mam ten sam problem, ale najdziwniejsze jest to, że dzisiaj nie mogę zmienić hasła, nie ma takiej opcji.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Carbonara, dziewczynazorro: obawiam się, że z poziomu forum nikt nie będzie w stanie Wam pomóc, bardzo proszę napisać bezpośrednio do Supportu.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Spotkałem się z problemem zmiany hasła poprzez profil, krótka instrukcja zmiany hasła
    1. Logujemy się na stronie https://secure.ubi.com/register/Login.aspx (połączenie szyfrowane metodą RSA)
    2. Prawdopodobnie trafimy na komunikat bezpieczeństwa
    3. Podajemy email i przepisujemy hasła z obrazków
    4. Logujemy się na swoje konto pocztowe
    5. Otrzymamy e-mail z adresem wyglądającym mniej więcej tak: https://secure.ubi.com/register/Rese...*&strLogin=*** (zamiast gwiazdek będą literki i cyferki - o wiele dłuższe, a na końcu e-mail)
    6. Otwieramy link
    7. Wpisujemy dwukrotnie nowe hasło (możemy również podać stare - system je zaakceptuje)
    8. Hasło zostało zmienione.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów