Zobacz wyniki ankiety: Czy popierasz ten pomysł?

Głosujących
6. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

3 50.00%
  • Nie

1 16.67%
  • Nie mam zdania

2 33.33%
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Ciągłe zwijanie zadań głównych, pobocznych etc.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj

Ciągłe zwijanie zadań głównych, pobocznych etc.

W księdze co jakiś czas rozwija się lista zadań głównych, pobocznych, nawet jak nic się tam nie zmienia. Jest to dość uciążliwe (przynajmniej dla mnie), bo co jakiś czas trzeba to zwijać żeby się dostać do zadań dziennych, bądź eventowych. Czy nie można by było zapisać na stałe ostatnich ostawień i np. jak się zwinie, to żeby się już nie rozwijała

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jakoś nigdy nie zwróciłem uwagi na ten szczegół, widocznie nie jest on dla mnie aż tak uciążliwy. Umówmy się, ileż znowu wchodzimy do tej księgi zadań? Sprawdzić jakie są zadania, po zrobieniu wyskakuje strzałka z wykonanym zadaniem a po jej kliknięciu automatycznie otwiera się nam wykonane zadanie. To samo po kliknięciu na strzałkę mówiącą o nowym zadaniu. Poza tym jest suwak umożliwiający przewijanie drzewka z zadaniami, więc po co zwijać jakiekolwiek zadania?

Uprawnienia umieszczania postów