Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Pomysł związany z drugiem etapem eventu

  1. #1
    Happyparowka

    Pomysł związany z drugiem etapem eventu

    Proponuję zabawę w mini konkursie - licytacji. Będzie to polegało na tym że każdy napisze na ile godzin ma zapchany magazyn prowiantu. Im więcej, tym lepiej!

  2. #2
    Początkujący Osadnik Awatar Mada1535
    Dołączył
    20.09.2012
    Posty
    1
    Serwer
    Złota Góra
    na zającu: 18 godzin 32 minuty

  3. #3
    Osadnik Awatar nerwusek
    Dołączył
    30.04.2012
    Posty
    65
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dołącz screena ;D

  4. #4
    Początkujący Osadnik Awatar edawoj
    Dołączył
    05.09.2012
    Posty
    1
    Serwer
    Słoneczny Gród
    na zającu: 5 godzin 50 minuty
    ale systematycznie dodaję wodiczkę ;p

  5. #5
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    29.06.2012
    Posty
    0
    Serwer
    Słoneczny Gród
    9h

  6. #6
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    01.09.2012
    Posty
    0
    Serwer
    Słoneczny Gród
    13h Surowce zajaczek jeszcze 4h 50m i brak surowca

  7. #7
    Osadnik
    Dołączył
    12.07.2012
    Posty
    42
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Mada1535 Zobacz posta
    na zającu: 18 godzin 32 minuty
    Na Słonecznym Grodzie?

  8. #8
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    13.04.2012
    Posty
    0
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja podobnie jak Kozioslav

  9. #9
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    05.05.2012
    Posty
    0
    Serwer
    Słoneczny Gród
    10h na zajaczku mi zostalo a brak towaru
    sloneczny grod

  10. #10
    Happyparowka
    15h na zajączku, s3

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.