teraz choc macie na kogo zwalic przegraną w evencie)
a ja zyskałam Wroga dodatkowo :* bedzie z kim sie bawić dalej .
pozdrawiam Hajduka i reszte zawziętej ekipy
teraz choc macie na kogo zwalic przegraną w evencie)
a ja zyskałam Wroga dodatkowo :* bedzie z kim sie bawić dalej .
pozdrawiam Hajduka i reszte zawziętej ekipy
jedziemy nie śpimy :P
[img=http://s24.postimg.org/c31gwtzy9/balony20.jpg]
cosik czas na forum nie nadąża za czasem z gry
Pozdrawiam dmuchających ^^
Ostatnio edytowane przez Przytulanek ; 23.07.2013 o 00:25
Uważasz to co osiągnęły wspólnie serwery PL03 i PL06 za przegraną? Ja uważam, że wygraliśmy 100%, a nie wygraliśmy 150% ani 200%. Żeby była jasność - nie wygranie 150% nie oznacza przegranie 150%. W takich eventach można przegrać wyłącznie z samym sobą. Ewidentnie po wbiciu 100% ludzie odpuścili i to co przyrastało to już nie były balony hurtowo robione w magazynie prowiantu tylko głównie jakieś odpadki z zadań i przygód. A Hajduk to nie wróg. To element serwerowego folkloru![]()
Serwer 6 dziękuje serwerowi 3 za wspólny eventPozdrawiam
Darujcie sobie 0![]()
1. 100% było celem, osiągnęliśmy go i jest ok, to tak jak wygrana.
2. Przy kolejnych % walka nie miała sensu, bo widac było jak wolno idą procenty - albo ludzie zrezygnowali (ze względu na nagrody - ich różnicę), albo zwiększył się próg procentowy wysłanych balonów.
3. Niektórzy przestali dmuchać, bo np. są na wyjeździe. podczas eventu, waliłem po ponad 200k balonów dziennie, ale po wyjezdzie na urlop spadło do ok 100k, a mogło w ogóle do zera. Myślę, że takich osob było dużo - mamy w końcu wakacje i dla niech wypoczynek jest wazniejszy niż dmuchanie balonów do 150% za marne pare klejnotów więcej. Skoro 100% padło, kończyli.
4. Wystarczyło przeliczyć przyrost % dzienny po 100% - nawet gdyby wszyscy nadal dmuchali, 150% by nie bylo. Prosta matematyka.
5. Nie straszcie sie PVP, bo jesli w ogóle wejdzie, będzie na zewnętrznych wyspach oraz tylko tych co będą chcieli w tym uczestniczyć. Tak wiec straszenei typu "poczekaj na PVP, to Ci włoję" przypomina straszenie kosmitów na Marsie, że im się wtrybi 0
To tyle. Uważam, że zrobiliśmy dużo, jako oba serwery osiągnęliśmy cel, więc SUKCES JEST. Nawet akcja z przetrzymaniem balonów się udała, mimo oporów pewnych osób. Potem widać było większa mobilizację. Chciałem przez to osiągnąć kilka rzeczy, ale najważniejsze,
aby zmotywować,
zgrać serwer i ludzi w czasie,
zachęcić do dmuchania balonów tych co nie dmuchali, tylko korzystali na innych (przełożenie balonów na monety - 25=1), w koncu i tak wszedł inny przelicznik i trzymanie ich nie miałoby sensu - stąd zwiększone wysyłka aby się tego pozbyć - tak zrobiły serwery greckie, brazylijskie itp. po wejściu na testowy 500 balonów za 1 monetę - co widać na wykresie.
Potem widać było dalsze zgranie po 20:00 i to było naprawdę fajne! A BB nawet nie podsuomowalo wyników 0Event się skończył i po nim nic nie słychać jak po wczorajszym obiedzie 0
))
Skrzydła do góry!
Minael, i to jest chyba najlepsze podsumowanie naszej współpracy
Co prawda, miałam nadzieję na 150%, ale z setki też sie cieszę. I bardzo dziekuję wszystkim zaangażowanym.
Witam serdecznie widzę że tylko jedna osoba bope_pl potraktowała konkurs poważnie i wkleiła scrina, do końca tygodnia roześle nagrody
bope_pl otrzyma za 1 miejsce 15k monet wieża wiedźmy
pozdrawiam
Mr_SOLAR
Ostatnio edytowane przez Mr_SOLAR ; 04.08.2013 o 12:38
Jestem lekko rozczarowany, mam screeny potwierdzające wysłanie 800k balonów, ale z uwagi na to że nie wkleiłem ich na forum nie liczą się![]()
Pamiętajcie, że to co ktoś pisze to nie wszystko. Czasami trzeba wywróżyć z fusów i dowiedzieć się, że screeny muszą być wklejane na forum.
pozdro.
Dziękuję za nagrodę!
![]()
Ostatnio edytowane przez bope_pl ; 05.08.2013 o 12:04