I co sivy, tylko 200k wyslales co to jest mi powiedz? przzez tten caly czas?
nie Hajduk,to było z 2 ostatnich dni-jak chcesz mogę ci wkleić kolejne bo 100k balonów czeka na wysłanie ale zgodnie z umową ślemy o 20:00 i kolejne 130k czeka w gwieździe na przerzut do mag i wysyłkę,wkleję ci screena jak poślę,pokażę ci to w wiadomosci od systemu że przekazano,obłożenie obecnie mam w MP na kolejne 17h z zającem i ludzie z innych Gildii ślą wodę za free by móc dalej klikać-nie powiem,jest to żmudne i drażniące bo sporo tego przerzucania i klikania ale jak trzeba to trzebabo w kupie siła i razem można wiele
nic nas nie złamie i klikać będziemy do samego końca!
Hajduk!
Jeżeli z ciebie taki Kozak, to poproszę załóż konto na s3 i zacznij produkcje balonów!
Z twoich tekstów wynika, że od razu wbijemy 200% w jeden dzień.
P.S. Tylko jak już założysz konto, nie wklejaj na globalu, pomocy i handlu całych stron z wikipedii co 5 sekund.
P.P.S. Ten post jest tylko żartem (jakby ktoś nie załapał).
P.P.P.S. Pozdrowienia dla s3 i s6.
Hajduk nie chcialo mi się ale skoro obiecałem to maszdziś wieczorem kolejne wysyłki będą-niestety nie mogłem wysłać o 20 dlatego poszły później ale dzisiaj powinno się udać posłać o wskazanej porze
jak chcesz to skomentuj
Pozdrawiam Słoneczny Gród a szczególnie wszystkich dmuchającychrazem damy radę!
Spoiler
i kolejne już o wskazanej porze
Spoiler
OHOHO Hajduk. O co być tu zazdrosnym?!
Robisz najwięcej hałasu, zamiast pomóc - jeżeli wymagasz od innych, daj sam przykład i wklej scrren shota z przesłanych balonów /pokaż na co cię stać poza trollowaniem, biznesem na grze i ocenianiem innych/ ;>
Pozdrawiam Słoneczny Gród i dmuchajmy balony dalej![]()
Ostatnio edytowane przez Dzana1 ; 12.07.2013 o 01:00 Powód: dopisany nick
Do 100 % niewiele nam zostało, więć trzeba wiecej balonow dmuchać, a mniej gadaćJak się zmobilzujemy to uda nam się skoczyć oczko wyżej w rankigu.
Pozdrawiam graczy z Doliny Odkrywców i ze Słonecznego Grodu - wszystkich producentów balonów i tych co przekazuja premie i surowce![]()
Jedziemy,jedziemyjak do tej pory mnie się udaje wysyłać 102k balonów dziennie ale zasoby się kończą a hieny odpuścić nie chcą niestety.Pozdro wszem dmuchającym i premiującym
![]()
sivy-devil jest jedyną osobą która wysyła balony na S6!