Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 142

Wątek: Połączenie z Doliną Odkrywców

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez roolox Zobacz posta
    żadnej... a jaką masz pewność, że zbierane przez tydzień balony nagle okażą się niezwykle cenne i część graczy wyjdzie z założenia, że nie warto ich przekazywać?
    Również nie mam pewności, więc nie wiadomo co się bardziej opłaca. Wysyłać teraz i liczyć na to, że wysłane balony zmieniają wykres. Lub zostawić je na koniec i liczyć, że dostaniemy coś za nie.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    I co sivy, tylko 200k wyslales co to jest mi powiedz? przzez tten caly czas?

Osadnik Awatar sivy-devil
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    nie Hajduk,to było z 2 ostatnich dni-jak chcesz mogę ci wkleić kolejne bo 100k balonów czeka na wysłanie ale zgodnie z umową ślemy o 20:00 i kolejne 130k czeka w gwieździe na przerzut do mag i wysyłkę,wkleję ci screena jak poślę,pokażę ci to w wiadomosci od systemu że przekazano,obłożenie obecnie mam w MP na kolejne 17h z zającem i ludzie z innych Gildii ślą wodę za free by móc dalej klikać-nie powiem,jest to żmudne i drażniące bo sporo tego przerzucania i klikania ale jak trzeba to trzeba bo w kupie siła i razem można wiele nic nas nie złamie i klikać będziemy do samego końca!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Hajduk!

Jeżeli z ciebie taki Kozak, to poproszę załóż konto na s3 i zacznij produkcje balonów!
    Z twoich tekstów wynika, że od razu wbijemy 200% w jeden dzień.

P.S. Tylko jak już założysz konto, nie wklejaj na globalu, pomocy i handlu całych stron z wikipedii co 5 sekund.

P.P.S. Ten post jest tylko żartem (jakby ktoś nie załapał).

P.P.P.S. Pozdrowienia dla s3 i s6.

Serwer
    Dolina Odkrywców
    Hajduk nie chcialo mi się ale skoro obiecałem to masz dziś wieczorem kolejne wysyłki będą-niestety nie mogłem wysłać o 20 dlatego poszły później ale dzisiaj powinno się udać posłać o wskazanej porze jak chcesz to skomentuj

Pozdrawiam Słoneczny Gród a szczególnie wszystkich dmuchających razem damy radę!

Spoiler

Serwer
    Dolina Odkrywców
    i kolejne już o wskazanej porze

Spoiler

Początkujący Osadnik Awatar Dzana1
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    OHOHO Hajduk. O co być tu zazdrosnym?!
    Robisz najwięcej hałasu, zamiast pomóc - jeżeli wymagasz od innych, daj sam przykład i wklej scrren shota z przesłanych balonów /pokaż na co cię stać poza trollowaniem, biznesem na grze i ocenianiem innych/ ;>

Pozdrawiam Słoneczny Gród i dmuchajmy balony dalej
    Ostatnio edytowane przez Dzana1 ; 12.07.2013 o 01:00 Powód: dopisany nick

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Do 100 % niewiele nam zostało, więć trzeba wiecej balonow dmuchać, a mniej gadać Jak się zmobilzujemy to uda nam się skoczyć oczko wyżej w rankigu.
    Pozdrawiam graczy z Doliny Odkrywców i ze Słonecznego Grodu - wszystkich producentów balonów i tych co przekazuja premie i surowce

Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jedziemy,jedziemy jak do tej pory mnie się udaje wysyłać 102k balonów dziennie ale zasoby się kończą a hieny odpuścić nie chcą niestety.Pozdro wszem dmuchającym i premiującym

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    sivy-devil jest jedyną osobą która wysyła balony na S6!

Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów