Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 142

Wątek: Połączenie z Doliną Odkrywców

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Coś ucichło w temacie "spamera w Dolinie" Czyżby była jakaś odgórna interwencja? Tak dla przypomnienia - istnieje komenda /ignoreadd nick. Kilka sekund i już nie widać co spamer wypisuje. Lepsze wpisanie krótkiej komendy raz na jakiś czas niż brak możliwości komunikacji na czacie. U nas mieliśmy swego czasu innego spamera, nasz nie szerzył wiedzy o jaszczurkach rodem z wikipedii tylko "reklamował" zakup klejnotów przez SMS podszywając się pod pracownika BB.

Hajduk, zamiast kisić te miliony surowców, pompuj je i wypuszczaj w serwer w postaci baloników A patrząc na wyniki po pierwszym dniu, 200% jest jak najbardziej w zasięgu.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Coś ucichło w temacie "spamera w Dolinie" Czyżby była jakaś odgórna interwencja? Tak dla przypomnienia - istnieje komenda /ignoreadd nick. Kilka sekund i już nie widać co spamer wypisuje.
    Ok, wyjaśnię, mam nadzieję, że raz na zawsze: to naprawdę nie był "zwykły" spamer, tylko jakaś gangrena zawzięta. Ignora to my wpisywaliśmy, zdarzało się, że po 2-3 na minutę i tak np przez pół dnia. A to, co wrzucał zajmowało cały czat, nawet w powiększonym okienku, wiec faktycznie nie dało się pisać. Ten reklamujący rzekome promocje na diamenty to przy nim pikuś, też go mieliśmy i to w kilku wydaniach. Nie wiem, kto dokładnie interweniował - ale chwała mu za to, cały serwer dziękuje

Co do balonów - jestem pozytywnie zaskoczona i oby tak dalej

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Coś ucichło w temacie "spamera w Dolinie" Czyżby była jakaś odgórna interwencja? Tak dla przypomnienia - istnieje komenda /ignoreadd nick. Kilka sekund i już nie widać co spamer wypisuje. Lepsze wpisanie krótkiej komendy raz na jakiś czas niż brak możliwości komunikacji na czacie. U nas mieliśmy swego czasu innego spamera, nasz nie szerzył wiedzy o jaszczurkach rodem z wikipedii tylko "reklamował" zakup klejnotów przez SMS podszywając się pod pracownika BB.

Hajduk, zamiast kisić te miliony surowców, pompuj je i wypuszczaj w serwer w postaci baloników A patrząc na wyniki po pierwszym dniu, 200% jest jak najbardziej w zasięgu.
    Chyba jesteś niepoważny, to są moje surowce które kupiłem za MOJE monety i nikomu nie mam zamiaru tego oddawać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Hajduk Zobacz posta
    Chyba jesteś niepoważny, to są moje surowce które kupiłem za MOJE monety i nikomu nie mam zamiaru tego oddawać.
    S6 też używa swoje surowce zakupione za SWOJE monety. Tak na prawdę to wcale Wam nie musimy pomagać w evencie.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wam? Hahaha łaskę komuś robisz że robisz balony?

Osadnik Awatar Minael
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ucinam temat. Proponuje, aby każdy napisał na ile ma zarzuconą produkcję w magazynie prowiantu 0 z zajączkiem i bez
    Skrzydła do góry!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez krajan88 Zobacz posta
    Wam? Hahaha łaskę komuś robisz że robisz balony?
    Wam. Czytanie ze zrozumieniem.
    To Wasz kolega robi niepotrzebną zadymę. Nie ma sensu dalej prowadzić konwersacji z trolami z Waszego serwera.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez krawiec2111 Zobacz posta
    Tak na prawdę to wcale Wam nie musimy pomagać w evencie.
    Nie pomagacie ani Wy nam, ani my Wam, tylko wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Bez współpracy ani Dolina Odkrywców, ani Słoneczny Gród wiele nie osiągną. W tym przypadku wkładanie kija w szprychy grozi utratą również własnych zębów Dlatego zamiast pakować parę w gwizdek proponuję spiąć pupcie i dmuchać baloniki, bo 200% jesteśmy w stanie wspólnie wbić. Z akcentem na WSPÓLNIE

Wczoraj przekazałem 43K balonów, dziś liczę na podobną ilość. Dostawiłem kilku drwali, powyłączałem piekarnie i młyny, tak że oprócz bali i wody, zboże też pójdzie się pompować. Ku chwale połączonych sił Doliny Odkrywców i Słonecznego Grodu

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To ja może żeby trochę pozytywnie zmobilizować:

wczoraj 13:30

wczoraj 17:50

dziś (czwartek) 11:00

i starajmy się wszyscy tyle chociaż wrzucać, to będzie dobrze

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    odwaliłem ponad Bańkę balonów (1 000 000) znaczna większość za moje surowce ale i tak dzięki wszystkim dostawcom !!!! więc niech 3 serwer jeździ po kimś innym! jak wszędzie są pier***one Hieny , które chcą zarobić na popycie na dane surowce i u Nas i u Was ale jest nas dużo! takich którzy wyczyścili magazyny z wszystkiego!!!
    Tyle mam do powiedzenia!

Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów