Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 142

Wątek: Połączenie z Doliną Odkrywców

Osadnik Awatar Minael
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przestańcie już 0 To do niczego nie prowadzi. Wam się dobitnie nudzi 0
    Każdy ma taki sam limit - ileś tam balonów. I czy zrobimy je sami, czy z Doliną nie ma znaczenia. Każdy balon przybliża nas do 100%, 150% i 200%. Robimy wspólnie! Nawet jesli nagrody są ... delikatnie mówiąc mało apetyczne, to ja chce je mieć 0:P Warto chociaż się trochę pobawić, to jest gra.
    Dmuchamy surowce na balony. One są wirtualne, deski nei pachną żywicą, złoto nie błyszczy się, tym węglem się nie ogrzejemy, a ruda miedzi jest tylko zwykłym rudzielcem 0

Do balonów! 0
    Skrzydła do góry!

Osadnik Awatar LANNISTER
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez valdi1401 Zobacz posta
    Wszystkie serwery połączone czy nie mają do zdobycia taką samą ilość balonów czyli np. po 100milionów
    Nie wydaje mi się, żeby tak było, a raczej na pewno tak nie jest. Przecież BB samo podało, że liczba balonów zależy od liczby aktywnych graczy, a ta jest inna na każdym serwerze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez LANNISTER Zobacz posta
    Nie wydaje mi się, żeby tak było, a raczej na pewno tak nie jest. Przecież BB samo podało, że liczba balonów zależy od liczby aktywnych graczy, a ta jest inna na każdym serwerze.
    Ale modzi z s6 powiedzieli nam że konta spamerskie nie będą wliczane i naprawią tą sytuacje na naszym serwerze dlatego będziemy musieli zebrać mniej balonów.

Osadnik Awatar Minael
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Każdy ma swoje złote łodygi na serwerze 0))

[22:45] [ZaRaZ] smsiki: wysle balony za kase
    [22:45] [ETHOS] Kazioslav: smsiki czyli ?
    [22:45] [ZaRaZ] smsiki: jak mi zaplacicie to mam 100 tys\
    [22:45] [ZaRaZ] smsiki: do wyslania
    [22:46] [SSZ] sampan72: smsiki zawies sie na nich i lec
    [22:46] [ZaRaZ] smsiki: kazio to płacisz?
    [22:47] [ZaRaZ] smsiki: za frajer palcem nie rusze
    [22:48] [ZaRaZ] smsiki: 100 tys balonów za 1 tyz zmonet
    [22:48] [ZaRaZ] smsiki: to tanio
    Skrzydła do góry!

Happyparowka
    Ok, to działajmy, a ma pytanie nie potrzebujecie tam na szóstym serwerze jakiegoś pszyfutcy lidera, pasterza albo kogoś w ten deseń?

Cytat Zamieszczone przez igel_5 Zobacz posta
    Zgadzam się w całej rozciąglości

Nie widzę potrzeby udowadniania czegokolwiek po tak grzecznej Twojej prośbie. Ale Twój pomysł, żeby się pochwalić m.in. produkcją wody (w innym wątku) jest bardzo dobry i proponuję skierować energię w tym właśnie kierunku

Jeszcze jedno:

Z tego, co widziałam w innym wątku - produkcję wody zaniżasz m.in. Ty. Więc daruj sobie takie uwagi i dobuduj więcej studni, zamiast tutaj ludziom ciśnienie podnosić.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Co by niektórym osobom spokojniej sie spalo
    http://pics.tinypic.pl/i/00410/3rvxkop9nwjw.jpg

Glowa do góry, 200% w zasiegu

Osadnik Awatar LANNISTER
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Chłopie, Ty mielisz konie? Przecież Cię Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami wykończy.

Osadnik Awatar Minael
    Serwer
    Słoneczny Gród
    UWAGA! Jeszcze jedno. Nie patrzcie na aktualizacje wyników! Ona wcale nie musi oznaczać dodane balony tuż przed ostatnią aktualizacją. Ona może być np. sprzed 6 godzin! Dlatego jak ktoś doda 100k balonów i po aktualizacji nie zobaczy znacznej różnicy, nei zniechecać się! To tak nei działa 0

Powodzenia i spotykamy się na 200%
    Skrzydła do góry!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez LANNISTER Zobacz posta
    Chłopie, Ty mielisz konie? Przecież Cię Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami wykończy.
    Tylko niemow im ze poganiam je zajacami bo to dopiero będzie dramat

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez igel_5 Zobacz posta
    Z tego, co widziałam w innym wątku - produkcję wody zaniżasz m.in. Ty. Więc daruj sobie takie uwagi i dobuduj więcej studni, zamiast tutaj ludziom ciśnienie podnosić.
    Chłopie w gwieździe trzymam miliony surowców, więc przestań pisać bzdury! Nie mam czasu na stawianie studni, skoro mogę wydać monety na wodę.

Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów