Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 142

Wątek: Połączenie z Doliną Odkrywców

Osadnik Awatar Yuppies
    Serwer
    Słoneczny Gród
    xd Hajduk hahahaha ty mąciwodo xd

Jestem z s3 - widać to na tej fotce co Hajduk zajaca sprzedaje - ma mnie w znajomych ^^

Zespuje ci Hajduk mącenie - Hajduk naprawde dużo robi balonów tylko lubi temu zaprzeczac :P

S6 fajnie że działacie my też robimy ile się da ci co lubią zabawę Mam nadzieję że uda nam się dobić 150% a może jakimś cudem i 200% - pamiętajcie to zabawa i pokażmy reszcie że można mimo wielu przeciwności i wielu, którzy potrafią tylko gadać i narzekać zamiast działać - my ekipa robiąca balony się liczymy - reszta to pikuś przez duże P

Pozdrawiam s3 i s6

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Hajduk Zobacz posta
    sivy-devil jest jedyną osobą która wysyła balony na S6!
    Musze ci przyznać że jesteś wytrwały żeby opanować Trollowanie do takiej perfekcji trzeba mieć naprawdę niski iloraz inteligencji , bo normalny człowiek dawno by się już znudził

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Boskicom Zobacz posta
    Musze ci przyznać że jesteś wytrwały żeby opanować Trollowanie do takiej perfekcji trzeba mieć naprawdę niski iloraz inteligencji , bo normalny człowiek dawno by się już znudził
    Uznałem to za obrazę, dziękuje! Zgłoszenie do supportu w tej sprawie zostało wysłane.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Uznałem to za obrazę, dziękuje! Zgłoszenie do supportu w tej sprawie zostało wysłane.
    I bardzo dobrze Jestem ciekaw konsekwencji
    Ps. Jesteś bardzo naiwny skoro uważasz że wszyscy będą siedzieć cicho jak ich obrażasz, ja tylko zareagowałem na koleją twoją wypowiedź. Bardzo mnie cieszy fakt że twój iloraz inteligencji pozwala ci czytać wiadomości ze zrozumieniem - jest jeszcze promyk nadziei dla ciebie

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    oj dajcie już sobie spokój, najważniejsze że już w poniedziałek powinno być nabite te 100% i pierwsze i najlepsze moim zdaniem nagrody wpadną A tymczasem zapraszam wszystkich ze Słonecznego na nasz serwerowy konkurs letni z nagrodami
    PRECZ Z CENZURĄ! WOLNOŚĆ GÓRĄ!

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    My też w gildii liczymy, że po weekendzie sporo nam przybędzie %, dlatego nie ustajemy w wysiłkach i dmuchamy balony Nie ma co się bawić w spory, tylko produkować

Cytat Zamieszczone przez DonKokot Zobacz posta
    oj dajcie już sobie spokój, najważniejsze że już w poniedziałek powinno być nabite te 100% i pierwsze i najlepsze moim zdaniem nagrody wpadną A tymczasem zapraszam wszystkich ze Słonecznego na nasz serwerowy konkurs letni z nagrodami

Osadnik Awatar Yuppies
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Amen

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    sivy-devil jest jedyną osobą która wysyła balony na S6!
    jeśli ty jesteś taki fajny to czemu zawdzięczamy takie mało fajne teksty?
    to że sivy wkleił print screeny oczywiście nie znaczy, że inni nie wrzucają balonów, a jeśli to ma być takie zabawne co piszesz, to sorry, ale mnie to nie śmieszy.

Osadnik Awatar sivy-devil
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    hehe,ja wkleiłem jedynie dlatego że obiecałem bo mnie nieco zdrażniło pomówienie że S6 nic nie robi
    to była jedynie namiastka bo całe S6 pracuje ciężko na wynik i myślę że nie wypadamy najgorzej obecnie w ranku-niewiele nam brakuje do 100% i wierzę że jesteśmy w stanie osiągnąć 150% i tego sie teraz trzymajmy! Nie odpuszczajmy tak jak to zrobił S1-dmuchajmy do ostatniego dnia eventu a jestem pewien że 150% osiągniemy

Pozdrówka wszem dmuchającym i buffującym bo tylko wspólnym wysiłkiem można osiągnąć sukces A to tylko zabawa-tych surek z kompów nie wyciągniemy

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ukulaliśmy 100%, szans na 150 nie widzę...

Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów