Jak w temacie. Klikam na krzyżyk. Zatwierdzam usunięcie i łańcuch nadal jest.
Wcześniej anulowałem szamana z powodu KRETYŃSKICH instrukcji jakie zafundowało na BB w przygodzie.
Jak w temacie. Klikam na krzyżyk. Zatwierdzam usunięcie i łańcuch nadal jest.
Wcześniej anulowałem szamana z powodu KRETYŃSKICH instrukcji jakie zafundowało na BB w przygodzie.
Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 29.06.2013 o 18:22
Ja mam inny kłopot z tą przygodą.Znikła mi całkiem jak miałem do pokonania w ostatnim obozie TYLKO TAJEMNICZEGO SZAMANA.Jednym słowem to jakaś masakra.Punkty doświadczenia dostałem ale brak możliwości kontynuacji dalszego łańcucha zadań.
Ja również nie mogę usunąć Wydarzenia "Wielkie przyjęcie" po zablokowaniu możliwości przekazania balonów.............. nie zdążyłem przekazać a teraz wydarzenie wisi bez szans na skończenie....
U mnie również nie działa przekazywanie balonów i nie można usunąć "Zadanie (wydarzenie) (2)"(
U mnie podobnie, nie mogę skończyć zadania konkurencja ani usunąć wydarzenie 2![]()
U mnie też nie można usunąć zadania a na dodatek dziś od rana co kilka minut zrywa połączenia z serwerem.Już straciłem 30 konnych i 180 elitarnych w czrnych.Pisałem do suportu ale pewnie odpowiedzi nie będzie bo co mają napisać?PRZEPRASZAMY za błedy w grze?
Odświeżamy temat. Nadal nie można tego łańcucha usunąć. Może ktoś z Szanownych Bogów gry podrzuci jeszcze raz szamana do zrobiena, albo stworzy możliwość wykasowania tago łańcucha?
i ja nie mogę usunąć,nie mogę także zakończyć bo nie mam zaliczonego szamana :/
Niech np; dadzą możliwość kupienia szamana za symboliczną rybkę ,albo włączą czy poprawią krzyżyk wtedy się zamknie i będzie spokój.
jest kod na szamana C3C-2DA4-9E94
Ostatnio edytowane przez Zeeuss ; 02.07.2013 o 20:53