Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Problem z zadaniem "Użyj przynajmniej 5 Rodzin podróżnika na Domu władyki"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Problem z zadaniem "Użyj przynajmniej 5 Rodzin podróżnika na Domu władyki"

Zrobiłem 1 rodzinę podróżnika, dodałem do domu władyka i nic. Zrobiłem potem 5 rodzin, zrobiło się 25 osadników w gwieździe, dodałem do domu władyka i nic. Miejsc na osadników było bo specjalnie zrobiłem domy. Wylogowałem się, odczekałem 10 min, zalogowałem i nic. To było kilka godzin temu. W dziale pomoc pytali tylko czy na pewno miałem miejsce na nowych osadników. Pytałem się jeszcze 2 innych osób którzy mają zbliżony lvl i piszą że też im tego zadania nie potrafi zaliczyć. Czy to jakiś bug czy może ja taki tępy?

Osadnik Awatar Kitikejt
    Serwer
    Nowy Świat
    Coś jest chyba nie tak z tym zadaniem, u nas na pomocy też sporo osób zgłaszało z nim problem.
    When I'm good, I'm real good When I'm bad, I'm even better !

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Dokładnie, to zadanie jest nie do rozwiązania. I wiele osób z czatu to potwierdza.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Zadania poboczne-Brak osadników-Użyj przynajmniej 5 rodzin podróżnika na domu władyki

Nie chce mi zaliczyć zadania: Użyj przynajmniej 5 rodzin podróżnika na domu władyki już od kilku dni, a ciągle sprowadzam nowych osadników i wrzucam ich do domu władyki. Co mam zrobić? Czy to jakiś błąd? Pomóżcie! Magda

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ponieważ nie masz miejsc noclegowych, twoi osadnicy wracają do gwiazdy.

Postaw domy lub rezydencje lub strać kilku w walce.
    Ostatnio edytowane przez Kranderga ; 01.07.2013 o 11:27
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam ten sam problem. I na pewno nie jest to wina miejsc noclegowych mam populację mam 500 osadników a miejsc 1500. Jakiś faktycznie z tym błąd chyba jest.

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    bo to nie chodzi o jakiś "osadników" tylko o 5 "rodzin podróżnika" zrobione w magazynie prowiantu.

Z drugiej strony po wyprodukowaniu w magazynie prowiantu trafiają do gwiazdy nie jako "rodziny podróżników" tylko jako "osadnicy" i zadanie nie zostaje zaliczone.
    Zmiana została niedawno wprowadzona i zapomniano o zmianie zadania. Taka mała pomyłeczka

http://forum.thesettlersonline.pl/th...l=1#post102457
    Ostatnio edytowane przez Kranderga ; 30.06.2013 o 17:37
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ZADANIE WEDŁÓG MNIE NIE DO WYKONANIA nie wiem ile już wysłałem i nic z tego , zaliczało inne zadania natomiast te stoi w miejscu , ADM może jednak coś z tym zadaniem zrobicie , bo to aż zal patrzeć na to co powinno być już wykonane , może wam jakię aplikacje zdjeciowe wysłać , postarjcie sie coś z tym zrobić

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jabym zakładał, ze jest to zadanie "oczekujące" czyli trzeba wykonać najpierw to aktywne żeby zadanie oczekujące było możliwe do wykonania.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Nie jest w zadaniach oczekujących, jest na 100% w zadaniach pobocznych.
    Mam ten sam problem co osoby wyżej - już od dobrych kilku poziomów zalega mi to zadanie i nie mogę go ukończyć - próbowałem dodawać rodziny podróżników pojedynczo, próbowałem dodawać 5 naraz, myślałem, że może błędna nazwa wpisana i próbowałem też innych osadników wytwarzanych w magazynie prowiantu - nic nie działa.
    TAK, na pewno dodając (tworząc zresztą też) miałem miejsce na tylu osadników w populacji.
    Żaden relog, nic nie pomaga.

Biorąc dodatkowo pod uwagę ilość osób zgłaszających ten błąd, moglibyście sprawdzić gdzie tkwi problem, a nie z góry traktować użytkowników jak półgłówków, którzy nie wiedzą jak ukończyć zadanie.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów