mam to samo nie mam skał do usuniećia, a cała przygoda zrobiona, nie wiem co robić, mam tylko opcie anuluj przygode,ale to szkoda wojska
mam to samo nie mam skał do usuniećia, a cała przygoda zrobiona, nie wiem co robić, mam tylko opcie anuluj przygode,ale to szkoda wojska
kurde ja mam to samo, super kolejny skopany event![]()
Nadal żadnej reakcji ze strony BB. 1k rekrutów "poszło w piach" a jakiś nieogarnięty MOD proponuje anulować przygodę? Obudzić się już admini i wziąc solidnie za pracę
Nic nie idzie w piach, masz tylko nie zaliczone zadanie i brak prezentów pkt. doświadczenia przy anulowaniu zalicza.
A ja mam propozycję taką by te balony i to zadanie eventowe posłać na drzewo. Widomo Helmutów się dopieszcza i robi wszystko na tip top a dla nas "polaczków" rzuca się jakieś niedorobione g..wna.
Ja za tekie pomysły ze strony BB dziękuję
A skąd masz takie informacje, że Niemcy mają inną wersję gry niż my? Proponuję przestać opowiadać takie idiotyzmy, bo niedobrze się robi.
to samo i co teraz
heh, od wczoraj jestem zablokowany przez to z przygodami, a tym samym już blokuję gildie z zadaniem :/
a jakiejkolwiek informacji od BB brak, nic, nie wiem czy anulować czy czekać.... żenada i olewka po całości....![]()
to samo wszystko ubite a ciągle pisze usuń skały a obie usunięte