ile czasu czekałeś?
ile czasu czekałeś?
ja też się dołanczam też wybiłem wszystkie obozy a kamieni zapomniałem później szukałem kilka razy i nie znalazłem muslałem anulować grę ponieważ wisiała mi dwa dni to przeciesz nie moja wina wydaje mi sie że powinniśmy mieć zaliczone zadania to przygoda nie należy do najłatwiejszych
niech ktoś napisze do suportu aby była dostępna przygoda dla poszkodowanych .Sam bym napisał ale nie wiem jak
Formularz kontaktowy masz na stronie głównej w zakładce pomoc.
Jedno z pierwszych zadań jakie masz w przygodzie to odblokowanie skał...
I nie pisz postów jeden pod drugim, przecież można je edytować...
JUBILEUSZ - kody, informacje, poradniki
OPIS ZADAŃ | SOLUCJA
PORADNIKI | Tropikalne słońce
PROPOZYCJE ZMIAN | Rozwój gry - KOLONIA | Event na Walentynki | Poprawa wyszukiwarki w handlu | Handel dropami
Witam, mam ten sam problem co inni, przeszedłem tą przygodę ubiłem wszystkie obocy przeciwnika ale nie pojawiły mi się dwa kamienie do usunięcia i nie mogę przygody zaliczyć..... mam nadzieje że jakoś nam to zaliczą bo nie uśmiecha mi się jeszcze raz robić tą przygodę :-(
Jak wyglądał mój problem?
Pykłem wszystkie obozy. Zniszczyłem wszystkie blokady i przygoda nie dała się ukończyć. A wystarczyło zrobić tak:
Po wylądowaniu zanim ruszy się gienka trzeba znaleźć blokady i je kliknąć !
Tak wyjaśniła mi miła Pani z PT. Dzisiaj oddano mi "Szamana" - więc zastosuję się do uwag PT i ponownie zrobię przygodę
Ufffff
napisałem do suportu i przysłali mi nową przygodę i maila takiej treści:
Witaj vovo,
Uprzejmie informuję, że zostanie Tobie raz jeszcze przesłana przygoda, która umożliwi kontynuowanie realizacji zadań eventowych.
Bardzo prosimy pamiętać aby w pierwszej kolejności przed przesunięciem generała, zniszczyć blokujące ściany kamienne.
Za wszelkie niedogodności z tym związane najmocniej przepraszamy.
W przypadku dodatkowych pytań, bądź wątpliwości, bardzo proszę o ponowny kontakt.
Życzymy miłego popołudnia.
Też pisałem i na razie nic nie dostałem.
vovo - kiedy pisałeś do suportu, a kiedy dostałeś odpowiedź?
Po napisaniu do suportu dostałem ponownie przygode a tamta została anulowana i jest OK