Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Petycja- Oddajcie "Szamana"

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez SebaD1979 Zobacz posta
    Kamienie jak najbardziej są, tylko trzeba ich poszukać, bo mogą być w różnych miejscach mapy.
    Tak kolego sa a raczej bywaja zazwyczaj ale sa czasami bugi . U mnie ich po prostu nie bylo. Wszystkie przejscia w gorach byly wolne zanim w ogole pojawilo sie tam wojsko. Ale support stanął na wysokości zadania i dostałem przygode którą mogłem ukończyć z sukcesem. Pozdrawiam suporcik za odzew.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie wiem skad wziales te kody, ale + dla ciebie.
    Pozdrawiam.

Cytat Zamieszczone przez oskarmat Zobacz posta
    Jeśli ktoś przypadkiem skasował lub nie wykonał zadania z kamieniami w trakcie przygody:
    C3C-2DA4-9E94 przygoda "Szaman"
    382-6C4D-F2A4 przygoda "Stare ruiny"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    gdzie zalatwic sobie szamana kod wyzej nie dziala

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeśli kod podany wyżej został już wykorzystany, to naturalne jest, że drugi raz nie zadziała. Proszę zgłosić się do supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja nie dostalem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Hej, napisałam do supportu dwa dni temu - nie dostałam odp - jak wiele czasu support potrzebuje na przesłanie kodu?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jeśli jakimś cudem udało Ci się zepsuć wykonanie tej przygody dwa razy (raz z "urzędowo" otrzymanej przygody, drugi raz z kodu C3C-2DA4-9E94), to pozostaje czekać, aż support dogrzebie się do Twojego zgłoszenia.

BTW - zakładam, że automatyczna odpowiedź o otrzymaniu zgłoszenia do Ciebie dotarła, jeśli nie, support może nawet nie wiedzieć, że masz problem bo system nie zarejestrował zgłoszenia. Jeśli takową automatyczną wiadomość masz, możesz się dopytać co z Twoim zgłoszeniem odpowiadając na tego maila (nie wysyłaj kolejnego zgłoszenia bo to tylko wydłuża kolejkę).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja też proszę o nią !

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    U mnie również brak 'Szamana' mimo odświeżania i relogów. Popieram ~Sarumana...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów