Zobacz wyniki ankiety: Magazyn - możliwość przestawiania lub zwrot kosztów ulepszeń

Głosujących
24. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem za!

21 87.50%
  • Dobrze jest jak jest.

3 12.50%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Magazyn - możliwość przestawiania lub zwrot kosztów ulepszeń

Osadnik Awatar Miesiączka
    Serwer
    Słoneczny Gród

Magazyn - możliwość przestawiania lub zwrot kosztów ulepszeń

magazyn jest jednym z budynków których nie możemy przestawiać i jak ktoś ulepszy budynek na 4-5lvl to później z żalem go burzy bo chce postawić w jego miejsce coś innego. czy nie lepiej by było można go przestawiać a jak to jest za trudne to żeby otrzymywać zwrot kosztów ulepszeń. co o tym myślicie?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Z magazynami nie taka prosta sprawa ze względu na wymóg posiadania co najmniej jednego na strefę. Były już pomysły polegające na umożliwieniu przestawiania drugiego i kolejnych magazynów z danej strefy, ale jakoś zainteresowanie wygasło.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Ja uważam, że trza dobrze przemyśleć co się buduje

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Polkjmn Zobacz posta
    Ja uważam, że trza dobrze przemyśleć co się buduje
    To bardzo krótkowzroczne.
    Tylko krowa nie zmienia zdania. Po kilkunastu miesiącach grania można wpaść na inne, lepsze rozwiązania; mogą dojść nowe budynki, które całkiem zmienią wizję wyspy. Powinna być możliwość przestawiania magazynu w obrębie strefy, w której został zbudowany.
    Ostatnio edytowane przez Larxand ; 27.06.2013 o 13:40

Uprawnienia umieszczania postów