Bardzo
Trochę
Obojętne mi to
Ani trochę
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
Dostałem kiedyś bana za kogoś kto sprzedawał przedmioty na allegro. 2 lata gry przez błąd admina w piach. Po pół roku się okazało kto to był i konto mi odblokowano ale już dawno grałem na innym serwerze. Więc takie rzeczy na mnie nie robią wrażenia, to jest tylko gra i w dodatku za darmo więc nie wiem o co jest takie halo![]()
BB powinno zwolnic osobę która odpowiada za przepływ informacji w grze. Jest zrozumiałe ze coś sie może przedłużyć.
Popełniają podstawowe błedy jesli chodzi o zarządzanie informacją, nigdzie nie widziałem także oficjalnych przeprosin. (jeśli są to sory ale za bardzo zbunkrowane).
Jakim trzeba być prostym w swoim umyśle żeby nie przewidzieć od kiedy do kiedy trwają prace i dodać do tego trochę zapasu czsasu. To samo zresztą dotyczy szumnych obietnic jeśli chodzi o lvl 50 + i PvP. - nie wiem jaki idiota odpowiada za te zapowiedzi ale w profesjonalnie zarządzanej firmie/korporacji nie powinno być miejsca dla takich baranów. To nie jest kwestia nerwów tylko dobrego smaku. Od roku w tej grze nic się nie zmieniło (grałem juz wcześniej) - podejście do gracza, chlebodawcy którego powinniście całować po stopach że w ogóle spojrzał na waszą stronę i łaskawie włączył waszą grę - BB pamiętajcie o tym.
@Vahris: o ile zgadzam się z większością tego co piszesz o podejściu do graczy, to jednak przeprosiny są. Być może w formie zawoalowanej i w trzeciej osobie, ale myślę że zestaw prezentów w jakiś sposób rekompensuje czas oczekiwania na koniec konserwy.