Zobacz wyniki ankiety: Czy przeciągająca się przerwa cię denerwuje?

Głosujących
85. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Bardzo

48 56.47%
  • Trochę

13 15.29%
  • Obojętne mi to

14 16.47%
  • Ani trochę

10 11.76%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Przeciągająca się konserwacja

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Mahoo Zobacz posta
    Ale wtopa Ankieterów z BB, dobre

Ani trochę mnie nie denerwuje dłuższa konserwa raz na jakiś czas. Gra nie jest moim życiem więc może nie działać nawet tydzień jeżeli BB będą tyle potrzebować na wprowadzenie zmian czy naprawę.
    taaa dopóki nie zaliczysz konserwy przez ktora nie bedziesz mogl grac z miesiac czasu
    ja juz po takim doswiadczeniu a po dzisiejszej po paru h znow bede mial atrakcje ...
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: NewPicture1102.jpg, 
wyświetleń: 177, 
rozmiar: 26.2 KB, 
ID: 1186.  
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Shadow_mk Zobacz posta
    taaa dopóki nie zaliczysz konserwy przez ktora nie bedziesz mogl grac z miesiac czasu
    Dostałem kiedyś bana za kogoś kto sprzedawał przedmioty na allegro. 2 lata gry przez błąd admina w piach. Po pół roku się okazało kto to był i konto mi odblokowano ale już dawno grałem na innym serwerze. Więc takie rzeczy na mnie nie robią wrażenia, to jest tylko gra i w dodatku za darmo więc nie wiem o co jest takie halo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    BB powinno zwolnic osobę która odpowiada za przepływ informacji w grze. Jest zrozumiałe ze coś sie może przedłużyć.
    Popełniają podstawowe błedy jesli chodzi o zarządzanie informacją, nigdzie nie widziałem także oficjalnych przeprosin. (jeśli są to sory ale za bardzo zbunkrowane).
    Jakim trzeba być prostym w swoim umyśle żeby nie przewidzieć od kiedy do kiedy trwają prace i dodać do tego trochę zapasu czsasu. To samo zresztą dotyczy szumnych obietnic jeśli chodzi o lvl 50 + i PvP. - nie wiem jaki idiota odpowiada za te zapowiedzi ale w profesjonalnie zarządzanej firmie/korporacji nie powinno być miejsca dla takich baranów. To nie jest kwestia nerwów tylko dobrego smaku. Od roku w tej grze nic się nie zmieniło (grałem juz wcześniej) - podejście do gracza, chlebodawcy którego powinniście całować po stopach że w ogóle spojrzał na waszą stronę i łaskawie włączył waszą grę - BB pamiętajcie o tym.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @Vahris: o ile zgadzam się z większością tego co piszesz o podejściu do graczy, to jednak przeprosiny są. Być może w formie zawoalowanej i w trzeciej osobie, ale myślę że zestaw prezentów w jakiś sposób rekompensuje czas oczekiwania na koniec konserwy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów