Strona 59 z 72 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 719

Wątek: Konserwacja 26.06

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Ja rozumiem przedluzyc termin o jakas godzine nie ma sprawy
    Ale zeby po 3h dalej nie bylo zadnego info??
    Pewnie "ochotnika" i "taktyka" poprawiaja...

Początkujący Osadnik Awatar miodowiczka
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez dexter11111 Zobacz posta
    Gdynia daleko ale do wieczora powinienem dojechac :PP jaka pogoda u was?

U mnie słabo z pogoda Dexter, ale nie pada

Osadnik Awatar Galmachar
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez war132012 Zobacz posta
    Pamiętajcie że Happy Day 100% to nic innego jak zbiórka kasy na wypłaty dla operatorów gry w końcu miesiąc się kończy - a brak dostępu do gry to ich forma strajku na zaleglości w wypłacie - brakuje jeszcze 50k PLN więc nie żałujcie na smsy. Jak zbiórka sie uda to gra znowu będzie działać
    Coś w tym jest . Nowy Świat już swoje zapłacił i mogą grać ^^

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez cullinan62 Zobacz posta
    Mahoo moze zdziwisz sie, ale CZYTALEM REGULAMIN, w odroznieniu do 99% graczy, moze dlatego ze sam jestem operatorem gry w innej "stajni". Ale co to ma wspolnego z brakiem poszanowania graczy przez BB ? To ze regulamin dopuszcza takie rozne mozliwosci nie znaczy ze maja sie zdarzac notorycznie w wydaniu BB, bo "regulamin to dopuszcza", wiec "sprawa czysta -zamknieta". Nie oczekuje zadnej "rekompansaty" w formie koszykow, czy nawet kopalni krysztalu, tylko POSZANOWANIA w odniesieniu do graczy i ich czasu, oraz slownosci ze strony BB. Oczywiscie ze moga sie CZASEM darzyc programistom "poslizgi" zwiazane z praca, ale w przypadku BB "czasem" stalo sie NORMA, a to juz chyba nie jest normalne?
    Ale właśnie to się nie zdarza notorycznie tylko sporadycznie. Wymień mi np 5 konserw w tym roku gdzie było coś przedłużone bo ja pamiętam 2 z tą włącznie no i może coś tam było jak było wydarzenie wielkanocne ale nie jestem pewien. Wszystkie konserwy są przed czasem. I nie uważam żeby to było brakiem szacunku, brak szacunku akurat widzę ze strony dzieci które tu grają, po prostu się coś przedłużyło bo wprowadzają większe zmiany. Dla mnie oczywiste, i do przewidzenia, jeszcze z żoną wczoraj gadaliśmy że pewnie wprowadzą nowości nadprogramową konserwą i może nie być TSO z samego rana.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Tez zaczynam się niecierpliwić, 8;45 a 11:40 to duza przepaść czasowa, dali by chociaż jakieś info o przedłużeniu się konserwacji. -,-

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez miodowiczka Zobacz posta
    U mnie słabo z pogoda Dexter, ale nie pada
    o odnalazlas mnie)) to mamy taka sama pogode

parsifal71
    Mam pytanie,czy BB to jakiś rodzaj fundacji? Chcą kasę a nic nie dają wzamian oprócz "satysfakcji" z wyrzuconych pieniędzy...

Początkujący Osadnik Awatar thea5
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Obstawiałam jakieś 20-30 stron narzekania a tu proszę Dobrze, że zakładów nie robiłam

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    u mnie leje od 2 dni lekko podlewa miasto

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Odnośnie konserwy powinni napisac kilku dniowa przerwe a wtedy kazdy by sobie produkcję wstrzymał na pare dni - a nie na dany dzień od której do której, a jeszcze w nocy gdzie pracujący przy tej grze przy kompie usypiają. Mysle ze krótkie konserwacje tak mozna podawac a nie zwodzic ludzi gdzie produkcja nie jest wstrzymana u nie których

Strona 59 z 72 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów