dawac wiecej kawałow, mamy jkakąś rozrywke bynajmniej>>
dawac wiecej kawałow, mamy jkakąś rozrywke bynajmniej>>
Kolego (jeśli mogę się tak do Ciebie, dionizosie, zwracać), o ile się nie mylę, to atmosferę tutaj w tym momencie podgrzewa nie BB, a sami gracze, którzy się nakręcają. To jest tylko gra, zbudowana na podstawie oprogramowania, które - jeśli wkradnie się mały błąd, choćby literówka - może się wysypać. Naprawa błędu trwa kilka sekund, ale trzeba to raz - potem przetestować chwilę, czy to bangla jak powinno, a dwa - najpierw go znaleźć.. To jest najżmudniejsza część.
Życzę wszystkim odrobiny dystansu, cierpliwości. A jeśli macie ciśnienie - idźcie pobiegać, pojeździć na rowerze, na basen. Zielono jest również za oknem.
Pozdrawiam
M.
doładnie z tym sniadaniem sie zgadzam, chociaz raz zjadłem normalnie >>>
już wiem jaki jest event
gra po prostu nie wystartuje przez najbliższy tydzień , poważna awaria serwera. Padła macierz dysków, konta graczy zostały zresetowane -> dla osłody dadzą koszyk egzo i troche saletry.
po co budowac na 5lvl zloto jak i tak to idzie w roz..***unde
hahahha toonami nie w każdym ladzie, poprostu wynikły nie przewidziane problemy techniczne , problemów technicznych po konserwacji i nie wiedzieli jak to poprawic
![]()
W ogóle nie daje si,e wejść do gry.
siema...
co jest z tym logowaniem ...przerwa sie miala skonczyc o 8.45 juz mamy 10.15 i co ???????????????
wie kto cos?
ile mam czekac