Na jakim serwerze gra BB? i wszystko wiadomo dlaczego ten serwer już dawno ruszył
Na jakim serwerze gra BB? i wszystko wiadomo dlaczego ten serwer już dawno ruszył
[U][artur077777@onet.pl]
dionizos12, event wielkanocny rozpoczął się nawet przed czasem więc potrafią
Mam wrażenie, że to jest właśnie "to coś na prawdę wyjątkowego" z okazji 20 lecia marki The Settlers...
9:54 (nadal błąd)
Wszystkie linie są zajęte prosimy o oczekiwanie na złoszenie się konsultanta... inforumujemy że zmian można dokonać poprzez stronę internetową lub dział techniczny pod adresem....
Wszystkie linie są zajęte prosimy o oczekiwanie, jeśli dzwonisz w sprawie promocji wybierz 2 jeśli dzwonisz w innej sprawie zaczekaj na połączenie z naszym konsultantem^^
dzisiejsza konserwa sie przedłuży zresztą już jest po czasie , wiec nie wiadomo jak uruchomią touruchomia , rzuca kosz egzo na otarcie łez
i pomysleć że marka the settlers ma juz 20 lat ... jak sie to mogło stać
Jerry, wiem, ale pomyślałam, że może wywalili mi konto, jak to się zdarzyło kilku osobom po poprzedniej konserwie...
Nie ma co się ekscytować. Jak dostaniemy egzo kosze, latającego i parę innych bonusików w ramach zadośćuczynienia to uśmiechy wrócą --szkoda, że to tylko sicence fiction![]()
Pewnie wgrywają poprawki do błędów - pewnie szykują nam także zapowiadane Święto Rocznicowe. Godzina w te czy w tamte, dla weteranów tej gry to pikuś
Lepiej sobie kawały po opowiadajmy ...
"Do rządu i pogody ma zaufanie tylko młody. "
(Sztaudynger)
Na 20-lecie marki settlers zrobia z nas blaznow (cien w wiadomosci ma ksztalt blazna)![]()
Heh, tak marudzicie a w nocy będzie kolejna konserwa i jutro z rana kolejne narzekania :]
Two Maintenances this week 26/06/13 & 27/06/13
Dear players,
Exceptionally and because we are preparing something special for the Settlers Anniversary, we will have two maintenances this week.
We will first start out with our weekly maintenance which will take place this Wednesday, June 26th at 00h30 and end approximately around 6h00 GMT +1 (British Summer Time).
Please also bear in mind that we will perform a guild quest reset this wednesday.
Just like last time, all active guild members will receive 100 guild coins.
We will then perform a second maintenance on Thursday, June 27th at 00h30 and end approximately around 8h00 GMT+1 (British Summer Time)
The TSO Team
Czyli dziś zwykła konserwa a jutro nowości :P