już od ponad godziny powinno móc się zalogować. i dalej nie można. jak mi padną kopalnie to jestem ciekawa czy dacie mi surowce na budowę nowej. no i narzędzia na podniesienie jej levelu. jak nie możecie wyrobić się w czasie to moglibyście pomyśleć o zatrudnieniu kilku dodatkowych informatyków. ŻENADA ;-((((((
żeby chociaż ta konserwacja nie wymagała jutro następnej
@Marta0605 jeszcze trwa konserwacja
@romeo jutro jest dodatkowa konserwa na wszystkich wersjach językowych (u nas ciągle nie zapowiedziana![]()
JUBILEUSZ - kody, informacje, poradniki
OPIS ZADAŃ | SOLUCJA
PORADNIKI | Tropikalne słońce
PROPOZYCJE ZMIAN | Rozwój gry - KOLONIA | Event na Walentynki | Poprawa wyszukiwarki w handlu | Handel dropami
Przestawcie sobie zegar w ustawieniach na forum to będziecie mieli normalny czas.
Nie bardzo rozumiem czemu i komu służy utrwalona już fikcja z terminem zakończenia konserwacji.. Z tego co obserwuję chyba nigdy nie był on dotrzymany... Dlaczego nie podano realnie, ze gra będzie dostępna powiedzmy od 11-tej? Po co to podgrzewanie atmosferki i drażnienie graczy, zwłaszcza tych najbardziej aktywnych, czyli potencjalnie dla BB najważniejszych? Gra nie jest zwykła strzelanką, wymaga planowania, a zatem i dotrzymywania terminów, trudno się zatem dziwić nerwowości niektórych forumowiczów...
Natomiast jako szyderstwo odbieram ogłoszenie o promocji w sklepie od godz. 7.00, czyli w czasie gdy serwery nawet oficjalnie nie są jeszcze dostępne (oficjalne zakończenie konserwacji to 8.30)...a realnie (jest już prawie 10-ta) nie są dostępne nadal...
Tak jesteśmy zwyczajnie lekceważeni.... Nie dajcie się omamić marketingowymi chwytami... Lekceważą nas...
czas jest angielski w grze
Jest godzina 9:52 czasu polskiego i nadal nie można wejść do gry
Na nowej ziemii podobno nic nie wprowadzili, także dlaczego na innych serwerach trwa to tak długo ?