dziala wam gra bo mi nie a juz po konserwie
Jeśli ktoś kiedyś coś programował powinien sam wiedzieć ze nigdy nie wychodzi tak jak by sie chciało a wypuszczać gre z błędami czekać tydzień na kolejna naprawę to nie raz lepiej naprawić te błędy od reki nawet kosztem 2-3 h dłuższej konserwy . poza tym znając życie dostaniemy prezenty wiec nie raz warto poczekać niż męczyć sie z jakimiś błędami kolejny tydzień . pozdrawiam wszystkich graczy![]()
No jak przewidzialam przed 11 nie ruszy,wiem ze to nie ich wina ale nasza tez nie ,wiec mam prawo sie wkurzac...(Pare pd. mam do 50 i nie moge wystukac tych paru punkcikow i 2500 diamow za free(przypuscmy)zgarnac.Oj na srode zaplanowalam przed konserwa a tu taki zong.....
Widocznie szykuja jakiś event. Nigdy w środy nie było konserwacji. I ta przerwa sie przeciąga wiec to nie tylko konserwacja ...
ja dalej mam problem
Ze mnie sobie nie robiąJa nie zapłaciłem za tę grę złamanego grosza
A jak ktoś kupuje dopałki do kopalni złota, które właśnie padły albo padną wkrótce to niech teraz błaga szanownych państwa modów o odszkodowania - najlepiej na kolanach. To idealna pozycja żeby całować kogoś w pupę - nie trzeba się specjalnie schylać
Jak dobrze wycałuje to może dostanie 6000 kamienia i 1000 desek drewna iglastego.
![]()
10.30 i ja już mam dosyćciekawe jak kopalnie złota pewnie padły
![]()