Strona 22 z 72 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 719

Wątek: Konserwacja 26.06

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ile ta konserwacja jeszcze bedzie trwac ? już 1,5 godz po planowanym czasie zakończenia a tu dalej nic ...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    jaki event ??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    10:13 a konserwa nadal trwa;(

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    O 11 padnie kopalnia złota.... już 2h pracuje bez premii... nie mówiąc już o piecu i mennicy które powinienem zatrzymać o 9 - to są realne straty surowców...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Mahoo Zobacz posta
    To co tu jeszcze robisz?
    Gram w settlersów od małego w 'jedynke' jeszcze z czasów commodore 64 , wiec i tu gram bo lubię tę grę lecz jest zupełnie inna od głównej koncepcji gry. Ale w sumie jest ok. Napisałem ze masakrą są ich wpadki bo ile można denerwować graczy - gram na niemieckim od ponad 3 lat i jest to samo - błędy , konserwacje przedłużone itd. - Odpowiedź mimo to gram ale z coraz większą frustracją

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    10.14 i dalej nie można... już nawet nikt nie odpisuje co się dzieje z administracji...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    mnie tak kiedyś padła kopalnia złota na 5 poziomie, ooo.... była strata....

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    jeszcze sie nie nauczyliście że tu tak jest przy pazdej konserwie coś nie wypala a potem sie długo czeka

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez cullinan62 Zobacz posta
    To oczywiscie tylko gra, zabawa, ale nie zmienia to faktu, ze problem jest nie w tym czy "padna kopalnie lub gospodarka", tylko w podejsciu BB do graczy. "Gimbusem" przestalem byc jakies 35 lat temu i moze wlasnie dlatego ze jestem "stary zgredzik" mam jakies glupie fanaberie, oczekujac powaznego podejscia ze strony BB do graczy i poszanowania ich czasu. Jesli spodziewaja sie "poslizgu czasowego", to jaki problem napisac ze koniec konserwacji bedzie np o 11:00? Nie slyszalem jeszcze o zadnym przypadku, aby ktorys gracz zbulwersowal sie ze konserwacja skonczyla sie wczesniej niz zapowiedziano. Ale skoro podaje sie koniec konserwacji (nawet ze slowkiem "okolo") 8:45, to wypadalo by sie wywiazac z wlasnych slow. Niejeden gracz poswieca na ta gre czas a czesc tez pieniadze, wiec Panowie odpowiedzialni za strone technicza, troche szacunku do graczy. No chyba ze niektorzy podchodza do sprawy, ze 10:00 czy 11:00 jest na tarczy zegarka blisko godziny 9:00 (8:45), wiec w czym rzecz? Nie ma przeciez sprawy DDD
    dokladnie nie byloby wtedy zadnych glupich wypowiedzi na forum ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja na szczęści kopalnie zatrzymałem wszystkie

Strona 22 z 72 PierwszyPierwszy ... 12 20 21 22 23 24 32 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów