Ja już nie mam siły tego wyłączać, żenada
Ja już nie mam siły tego wyłączać, żenada
Mam ten sam problem jest już tak irytujący i długo trwały ze mam cheć opóścić tę gre ostatnimi czasy sie to zjawisko nasiliło i czasem jest tak że nie zdąże zamknąć jednego okienka a wyskakuje drugie malo tego wszystko co zrobie przed wyskoczeniem okna cofa i gdy na przykład wyśle geologów to pozamknięciu okna powiadamiającego okazuje się że geolodzy nigdzie się nie wybierają mam już dość panowie tego zróbcie coś z tym chyba że nie zalerzy wam na graczach
U mnie też ten problem się pojawia, i ja również nie mam siły co chwile tego wyłączać a wyskakuje to dosłownie co chwila
Mam to samo. Ignoruję przez to wszystkie wyskakujące powiadomienia o wykonanych zadaniach, bo nie wierzę już, że czasem może nie być to to cholerstwo. Szlag przestał mnie trafiać jakiś miesiąc temu, pogodziłam się i szczerze mówiąc nie wierzę, że kiedyś zostanie to naprawione.
Visca El Barça!
U mnie tak samo się wyświetla
Mieli podobno naprawic - a mnie nadal wyskakuje (w angielskiej wersji) - wrrrrrrr
a angielska wersja miala juz te poprawki wgrane, bo z tego co sie orientuje polskie serwery dostają wszystkie zmiany jako pierwsi
Fakt - wbrew ogolnym teoriom ze wszyscy graja na tej samej wersji - na angielskiej jeszcze nie ma nowosci - fasolek itp
Pogratulować naprawy błędu...szkoda tylko,że wciąż nie można zakończyć zadania,tego faktu,nie da się nazwać nawet żenadą.