Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51

Wątek: Petycja Żądanie naprawy wyskakującego zadania "Śmierć przywódcom"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja już nie mam siły tego wyłączać, żenada

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam ten sam problem jest już tak irytujący i długo trwały ze mam cheć opóścić tę gre ostatnimi czasy sie to zjawisko nasiliło i czasem jest tak że nie zdąże zamknąć jednego okienka a wyskakuje drugie malo tego wszystko co zrobie przed wyskoczeniem okna cofa i gdy na przykład wyśle geologów to pozamknięciu okna powiadamiającego okazuje się że geolodzy nigdzie się nie wybierają mam już dość panowie tego zróbcie coś z tym chyba że nie zalerzy wam na graczach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie też ten problem się pojawia, i ja również nie mam siły co chwile tego wyłączać a wyskakuje to dosłownie co chwila

Początkujący Osadnik Awatar Two6Player
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam to samo. Ignoruję przez to wszystkie wyskakujące powiadomienia o wykonanych zadaniach, bo nie wierzę już, że czasem może nie być to to cholerstwo. Szlag przestał mnie trafiać jakiś miesiąc temu, pogodziłam się i szczerze mówiąc nie wierzę, że kiedyś zostanie to naprawione.
    Visca El Barça!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    U mnie tak samo się wyświetla

Odkrywca Awatar TedMruczek
    Serwer
    Kolonia
    Mieli podobno naprawic - a mnie nadal wyskakuje (w angielskiej wersji) - wrrrrrrr

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a angielska wersja miala juz te poprawki wgrane, bo z tego co sie orientuje polskie serwery dostają wszystkie zmiany jako pierwsi

Odkrywca Awatar TedMruczek
    Serwer
    Kolonia
    Fakt - wbrew ogolnym teoriom ze wszyscy graja na tej samej wersji - na angielskiej jeszcze nie ma nowosci - fasolek itp

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez TedMruczek Zobacz posta
    Fakt - wbrew ogolnym teoriom ze wszyscy graja na tej samej wersji - na angielskiej jeszcze nie ma nowosci - fasolek itp
    Łomatko, to oczywiste że konserwacje nie są w tym samym czasie. Kiedyś my mieliśmy konserwy chyba jako ostatni (przynajmniej po Niemcach), teraz mamy jako pierwsi.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Pogratulować naprawy błędu...szkoda tylko,że wciąż nie można zakończyć zadania,tego faktu,nie da się nazwać nawet żenadą.

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów