Zobacz wyniki ankiety: Co o tym sądzicie

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • jestem na tak

61 91.04%
  • jestem na nie

6 8.96%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Poszeżemie wyspy o dodatkowe tereny

Acoma
    Podkreślaj sobie co chcesz, ale i tak nie powiesz mi, że zamek nie jest ozdóbką.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Wszystkie mozliwe linie produkcyjne nie sa w stanie zajac Ci calej wyspy ze wzgledu na brak patentow.
    Nie wszystkie a wszystkie możliwe gdzie możliwość to nie tylko prawo zbudowania budynku ale również możliwości gracza w jego postawieniu.
    Plus o czym nie wspominałem ale słusznie zauważono - dla niektórych ozdoby są nie mniej ważne niż budynki produkcyjne.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dla mnie to super pomysł ale myślałem jeszcze o na przykład innych zasobach takich jak np. mleko,ser,ruda srebra,ruda platyny,złoże klejnotów żadkie bardzo i mało go

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jestem jak najbardziej za tym by wprowadzić dodatkowe wyspy wraz z mixem jednostek ale na naszej własnej wyspie też mogły by być epickie surowce. No i przydało by się by osiołki się pojawiły ale tylko do materiałów a nie broni.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Albo chociaż usprawnienia w stylu że można dać premie np. wszystkim 5-to poziomowym piekarzom.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów