Zobacz wyniki ankiety: Co o tym sądzicie

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • jestem na tak

61 91.04%
  • jestem na nie

6 8.96%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Poszeżemie wyspy o dodatkowe tereny

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    trochę mało głosów i opinni co o tym sądzisie zapraszam do głosowania.)

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zaraz, zaraz, a słyszeliście może o takim mitycznym pomyśle BB, jak PVP?
    Otóż, kiedy nasze wnuki dożyją wprowadzenia tego zacnego pomysłu, tam właśnie mają być te wszystkie nowe budynki, kopalnie cennych surowców i być może również budynki powiększające populacje.
    To wszystko ma być na nowych wyspach, które będą musiały być zdobyte przez nas i utrzymane (!), nic za darmo, hehe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja jestem za wprowadzenie żeglugi, wprowadzenie podbojów innych wysp (nie wysp graczy) i wprowadzenie większego terenu na rozbudowę

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeśli chodzi o powiększenie wyspy wraz z nowymi budynkami zawsze jestem na tak!
    You Will Never Walk Alone!
    H3ll For Ever!

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja jestem na nie, wyspa jest wystarczająco duża. nie ma potrzeby produkowania wszystkiego po milion na dobę. brakuje wam czegokolwiek przy 340 patentowych i 250 niepatentowych budynkach? ;p

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez cornflakes Zobacz posta
    (...)brakuje wam czegokolwiek przy 340 patentowych i 250 niepatentowych budynkach? ;p
    Niektórzy narzekają na brak miejsca na nowe budynki Zrozum, że nie wszyscy grają dla przyjemności, są tacy, którzy za wszelką cenę muszą dzierżyć wirtualną palmę pierwszeństwa w nieistniejących rankingach "miszczuf TSO"

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Niektórzy narzekają na brak miejsca na nowe budynki Zrozum, że nie wszyscy grają dla przyjemności, są tacy, którzy za wszelką cenę muszą dzierżyć wirtualną palmę pierwszeństwa w nieistniejących rankingach "miszczuf TSO"
    To też nie do końca prawda.
    Są gracze którzy robią po prostu wszystkie możliwe linie produkcyjne - nie dla lansu a dlatego bo ich to bawi i taki mają cel w grze.
    Nie każdego bawi robienie po kilkaset razy tych samych przygód by w nagrodę zaliczyć emeryturę.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    To też nie do końca prawda.
    Są gracze którzy robią po prostu wszystkie możliwe linie produkcyjne - nie dla lansu a dlatego bo ich to bawi i taki mają cel w grze.
    Wszystkie mozliwe linie produkcyjne nie sa w stanie zajac Ci calej wyspy ze wzgledu na brak patentow.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Acoma
    Oprócz linii produkcyjnych musisz jeszcze znaleźć miejsce na budynki mieszkalne oraz pomniki i inne ozdóbki.

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Acoma Zobacz posta
    Oprócz linii produkcyjnych musisz jeszcze znaleźć miejsce na budynki mieszkalne oraz pomniki i inne ozdóbki.
    no przy takich priorytetach to rzeczywiście muszą wam wyspy poszerzyć

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów