Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Gra na urządzeniach z Android

Początkujący Osadnik Awatar AratorVonBlick
    Serwer
    Czarci Gaj

Gra na urządzeniach z Android

Granie na urządzeniu mobilnym z systemem Android:
    patent odkryłem dopiero wczoraj (2013.06.13) i jestem zachwycony. Dotychczas nie mogłem grać na moich urządzeniach mobilnych nawet na tablecie Samsung Galaxy Note 10". Wszystko się zacinało i generalnie działało beznadziejnie.
    Jest nowa apka, polecam:
    Photon Flash Player & Browser
    Jest to przeglądarka z wbudowanym flash'em. Włącza się oddzielnie obsługę flasha. Trzeba włączyć tryb "Game" bo domyślnie jest "Video".
    Da się zrobić dosłownie wszystko! Oczywiście nie jest to komfort pracy komputera stacjonarnego ale warto, gorąco polecam
    Nie testowałem bloków ... ale reszta działa
    Są 3 tryby pracy kursora "myszki": punktowy (ikonka palucha), przeciąganie (piącha) i mysz komputerowa (kursorek, strzałka). Ten ostatni tryb, pomimo że ciężko się przestawić na utrudnione działanie, genialnie nadaje się do budowania budynków, pól i tego typu obiektów.

Piszcie jak to działa u Was.
    Ostatnio edytowane przez AratorVonBlick ; 14.06.2013 o 09:47

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A jak z ilością pobieranych danych? W przypadku Puffin Browsera, zalogowanie i kilka minut gry (puszczenie geologów i odkrywców, wystawienie ofek na handlu) zjada jakieś 20 MB.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    HTC desire Z - TheSettlersOnline w końcu działa :] nie jest to gra jak na PC ale da się grać (postawić pola, dać bufki, wystawić ofki na wadze). Wcześniej w ogóle nie mogłem wejść na wyspę. Tak więc wielkie THX :]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Puffin działa, ale niestety ma ograniczenie czasowe. Po miesiącu płacz i płać...

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Puffin działa za darmo 2 tygodnie, pełna wersja kosztuje wypaśne 10 zł, naprawdę, siąść i płakać.

Początkujący Osadnik Awatar weczi
    Serwer
    Nowy Świat
    wypas dzieki!
    weni widi weczi

Uprawnienia umieszczania postów