Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Nieskończoty trening tych samych wojsk

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Nieskończoty trening tych samych wojsk

Witam,
    mój problem polega na tym, że w kółko trenuje mi się 25 tych samych rekrutów. Po zakończeniu treningu danej partii(25), rekruci są dodawani do wojsk, mogę dodać je do garnizonu, a trenuje się następna partia(10 rekrutów). Jednak po chwili okazuje się, że trenuje się od początku pierwsza partia(25), a druga partia(10) czeka sobie grzecznie w kolejce.

Pierwszy raz spotkałem się z tym rano, ale za 2 czy 3 razem wytrenowały się na dobre. Jednak teraz od 2 godzin (przed rozpoczęciem treningu odpaliłem ulepszony zaciąg) trenuje się od nowa ta sama partia. Biorąc pod uwagę, że mam 2 poziom koszar, ulepszony zaciąg, dana partia produkuje się około 7-ty raz.

Po drodze usunąłem w Chrome cache i nie pomogło. Wysłanie nowo powstałej armii do boju też nie pomogło, zanim dotarli do obozowiska bandytów 25 rekrutów znikło z armii.

@Edit:
    25 Rekrutów wytrenowało się na stałe. Teraz dla odmiany zapętliła się partia 10 rekrutów.
    Zapomniałem zaznaczyć że wojsko po chwili znika (nie zależnie od tego czy dodam je do garnizonu, czy nie).
    Ostatnio edytowane przez Bloodpearl ; 11.06.2013 o 18:33

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    ojjj ciezko mi powiedziec moze spróbuj do supporta napisac

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wielu rekinów by tak chciało, żeby im sie produkcja rekrutów po 25 zapętliła raz na zawsze hehehe

Czym sie przejmujesz - nie musisz sie martwić o rekrutacje, sama sie przydziela

Żeby tak jeszcze sie pola same odnawiały ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No gdyby wojsko zostawało to był by problem o którym MOŻE bym się pochwalił, ale wojsko znika, a czas bonusu upływa...

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No to kicha po całości.
    Zostałeś rozbrojony przez wrogie siły. Poślij jakieś KGB żeby sprawe zbadało i winnych na sybir !

A tak bez żartów ... tylko pomoc techniczna Ci może pomóc... wyślij raport.

Uprawnienia umieszczania postów