Witam,
mój problem polega na tym, że w kółko trenuje mi się 25 tych samych rekrutów. Po zakończeniu treningu danej partii(25), rekruci są dodawani do wojsk, mogę dodać je do garnizonu, a trenuje się następna partia(10 rekrutów). Jednak po chwili okazuje się, że trenuje się od początku pierwsza partia(25), a druga partia(10) czeka sobie grzecznie w kolejce.
Pierwszy raz spotkałem się z tym rano, ale za 2 czy 3 razem wytrenowały się na dobre. Jednak teraz od 2 godzin (przed rozpoczęciem treningu odpaliłem ulepszony zaciąg) trenuje się od nowa ta sama partia. Biorąc pod uwagę, że mam 2 poziom koszar, ulepszony zaciąg, dana partia produkuje się około 7-ty raz.
Po drodze usunąłem w Chrome cache i nie pomogło. Wysłanie nowo powstałej armii do boju też nie pomogło, zanim dotarli do obozowiska bandytów 25 rekrutów znikło z armii.
@Edit:
25 Rekrutów wytrenowało się na stałe. Teraz dla odmiany zapętliła się partia 10 rekrutów.
Zapomniałem zaznaczyć że wojsko po chwili znika (nie zależnie od tego czy dodam je do garnizonu, czy nie).