Co myślicie o możliwości ustawienia krótkiego opisu gracza na przykład, aby widzieć na stronie Gildii, nie tylko czy dany gracz jest on-line, ale na przykład aby móc umieścić opis: 'Jestem do xx.xx z dala od komputera'.
Tak
Nie
Co myślicie o możliwości ustawienia krótkiego opisu gracza na przykład, aby widzieć na stronie Gildii, nie tylko czy dany gracz jest on-line, ale na przykład aby móc umieścić opis: 'Jestem do xx.xx z dala od komputera'.
Sorry, ale jestem na nie. Można napisać w notatce do której się jest czy się nie jest ().
Można połączyć obie rzeczy: treść notatki wyświetlałaby się po najechaniu kursorem na avatar danego gracza w pasku znajomych/gildii. To byłoby super![]()
Bylo by fajnie ale raczej nie ma takiej mozliwosci
A co byście powiedzieli na dodatkowy status "zaraz wracam/away", kółeczko robiłoby się pomarańczowe gdy użytkownik nie jest aktywny (czyli nie porusza myszką po mapie ani nie używa klawiatury) powiedzmy przez 15 minut, lub też samemu można byłoby przełączyć się na taki status. Myślę, że ułatwiające życie i niezbyt skomplikowane do zaimplementowania.
cos w podobnym stylu funkcjonuje w herosach, równiez gra ze stajni bb
![]()
ja tez chce grac w herosy![]()
moim zdaniem to lepiej sobie temat ulepszeń w tso odpuścić....