Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Badanie solidne stemple w kopalni miedzi nie działa

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Badanie solidne stemple w kopalni miedzi nie działa

Witam
    Sprawdzam od jakiegoś czasu na testowym badanie solidne stemple. Niestety z tego co widzę ono nie działa. Jakby kopalnia miedzi mogła mieć tylko jeden bonus (i ma jeden, z poprzedniego badania, a nie można go ominąć, bo trzeba wydać 5 manuskryptów na dwa badania). Czy na naszym serwerze to działa? Czy to tylko błąd z testowego? Wybudowałem tam już około 50 kopalni miedzi i ani razu nie dostałem złoża, które "szybciej" się wydobywa. Będę wdzięczny za odpowiedź, szczególnie osoby kompetentnej, ponieważ nie wiem w jakim kierunku robić badania geologów.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem z szybszym złożem jest taki, iż dowiadujesz się że jest ono szybkie dopiero jak postawisz kopalnię.
    I to do końca

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Faktycznie, zwracam honor Mój błąd, stawiałem kopalnie do końca, ale szukałem opisu bonusa, którego nie ma, jest po prostu skrócony czas wydobycia, dzięki za szybką odpowiedź!

Uprawnienia umieszczania postów