Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 62

Wątek: Uwaga na reset konta !!

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Z tym jest o tyle problem, że w razie wgrywania zapisanego stanu gry np z przed 24h gracze tracą cały dorobek uzyskany w tym czasie. Czyli jak komuś poleci Wieża Wiedźmy z Mrocznego Bractwa to ją straci w wyniku. Wiec płacz na forum będzie tak czy siak

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nadrobić dzień czy tydzień to nie jest tragedia, za to ponad rok to już ciężka sprawa

Osadnik Awatar Stochlik
    Serwer
    Nowy Świat
    no dokladnie set2g

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A nie mogą przysiąść na tyłkach policzyć ile surki facet potrzebuje na odbudowę do stanu sprzed awarii, wysłać mu wszystkie rzeczy premium zawartość gwiazdy i wiadomość z expem?? dołożą mu parę k kleju za to że musiał to od nowa budować i czekać na upy i po problemie, pomarudzi ale jak mu zależy to za 8 dni będzie miał identyczne konto może nawet lepsze, bo będzie budował bogaty o swoje doświadczenie?? Xaar jesteś community menago wywołuję Cie do tablicy odpowiedz wprost czemu idzie firma dla której pracujesz na wojne z graczami zamiast im pomagać i dbać o nich?? Spawa prosta jak konstrukcja cepa, chyba że cepy się za sprawę biorą.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez JackDanieIs Zobacz posta
    "15. ODPOWIEDZIALNOŚĆ, GWARANCJA I ODSZKODOWANIE

OGRANICZENIE i WYŁĄCZENIE ODPOWIEDZIALNOŚC IUŻYTKOWNIK PONOSI NA ZASADACH OGÓLNYCH WSZYSTKIE KOSZTY I WSZELKIE RYZYKO ZWIĄZANE Z KORZYSTANIEM Z USŁUG. PONADTO, UŻYTKOWNIK PONOSI CAŁKOWITE KOSZTY KOREKTY, KONSERWACJI, NAPRAWY JAKIE SĄ WYMAGANE. UŻYTKOWNIK PONOSI CAŁE RYZYKO ZWIĄZANE ZE STRATĄ CZASU I WYSIŁKU, UTRATY DANYCH (SZCZEGÓLNIE DANYCH ZWIĄZANYCH Z GRĄ), BŁĘDY LUB UTRATĘ INFORMACJI HANDLOWYCH LUB INNYCH INFORMACJI WYNIKAJĄCYCH Z KORZYSTANIA Z USŁUG I GIER."
    Czyli to co napisałeś to jest regulamin tak zgadzam się ale czy to powinno tak być aby po konserwacji człowiek stracił wszystko co miał?

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    To zalezy od architektury gry i natury problemu. Chyba oczywista rzecza jest, ze stan wioski jest zapisywany (bo jest zaczytywany gdy np. po przerwie konserwacyjnej i wylaczeniu serwera logujesz sie ponownie), problem polega na tym, ze sam proces zapisywania i odczytywania tez moze generowac bledy, i chyba o to tutaj chodzi.
    Aaaaa to już nic tutaj nie rozumiem (chodzi o BB).

Jeśli znany / zapisany jest stan uszkodzonego konta - to nic nie stoi na przeszkodzie dać 100% rekompensatę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Hej wszystkim,
    lepiej późno niż później, ale dodam kilka słów od siebie jako jedna z WIELU osób, które spotkał ten błąd. Po pierwsze: MOD_Zakrecony - sorry, ale jesteś żałosny - postaw się w mojej sytuacji, przeczytaj jeszcze raz co mi napisała Pani Monika (zapewne wyższej rangi programistka znająca każdą linijkę kodu Settlersów, ekhm) i pomyśl. Zrozumiałeś?? Jeśli nie to Ci wyjaśnię: w zamian za ~1,5 roku grania w grę (pełną bugów), stratę czasu i zaangażowania w przygody, gildię, upowanie budynków, odnawianie kopalni, złóż, handel, codzienne logowanie, eventy itp itede zaproponowaliście mi 5k kamienia i kilka innych ŚMIECI, a Ty nieudolnie próbujesz łagodzić sytuację, bo mi oddadzą klejnoty?? No człowieku...
    Po drugie (ważne): nie ogarniam jak taki zespół programistów dostający z pewnością niezłą kasę z naszych kont bankowych nie umie zrobić chociaż raz na tydzień backupu, zapisać danych/ustawień, aktualnych poziomów budynków na wyspie, zrobić CZEGOKOLWEK, aby żaden z graczy nie musiał wszystkiego zaczynać od ZERA? A idźcie Wy w #%$%$!
    Po trzecie (ważniejsze): do wszystkich graczy - pomyślcie 1000 razy zanim zakupicie klejnoty, wyślecie SMSa - taka sytuacja może spotkać KAŻDEGO i mimo 100 wiadomości do supportu, pisania na forum (a i tak Ci skasują post) NIC WIĘCEJ NIE ODZYSKACIE.
    Po czwarte (najważniejsze): dzięki gildii [Hus] za wsparcie, jesteście najlepsi!
    Bez odbioru.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Wooem Zobacz posta
    ...pomyślcie 1000 razy zanim zakupicie klejnoty, wyślecie SMSa - taka sytuacja może spotkać KAŻDEGO...
    A uwierzysz, że ja o tym myślę. Nie jesteś pierwszym przypadkiem. Widzę tą obojętność innych - "bo z moim kontem jest wszystko ok, to co mi tam...."
    Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja też się teraz 3 razy zastanowię zanim zrobię kolejny przelew, jak pomyśle że i mnie to może spotkać to krew się gotuje w człowieku, pozdro Wooem i nie poddawaj się chłopie pisz maile gdzie popadnie niech Ci Pani Monika poda maila do swojego przełożonego a jak on nic nie zrobi to niech CI poda maila jeszcze wyżej raczej Ci nie odmówią a sprawy nie wypada tak zostawić.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja rozumiem ze wystąpił błąd i już nic z tym nie zrobią, trudno stało się. ale nie robią nic żeby pomóc. wychodzą z założenia że jak przestaniesz grać to i tak ktoś inny przyjdzie na Twoje miejsce więc zwisa im to czy Ty będziesz grać czy nie... dlatego ludzie zastanówcie się 10 razy bo ja osobiście gram w tą grę 1,5 roku i jakbym miał reset konta to olewam to. zbyt dużo czasu spędziłem, budowanie wioski, przygody, podbijanie lv, znajomości, zadania gildii... kurde tego nie da się opisać ile już tego było... a oni umywają ręce i dali po 5k kamieni i desek... śmiech na sali.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów