Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 140

Wątek: Nie można "wejść" na wyspę znajomego z Gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    Jeśli ktoś miał przez jakiś czas problem z wejściem (komunikat "Wczytywanie mapy...") ale problem ustąpił to proszony jest o zamieszczenie takiej informacji, zwłaszcza okoliczności występowania (znajomy normalny/gildyjny, czas).
    Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    U mnie problem znikł (mam nadzieję, że na zawsze) Dziś rano znajomi mogli wejść do mnie i rzucić koszyki)
    Jeśli ktoś działał w tej sprawie - to dziękuję) i pozdrawiam.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie problem występuje jak na razie nikt nie może wejść, znajomi gildyjni jak również pozostali. Problem zauważyłem wczoraj wieczorem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam
    U mnie ten problem pojawił się dzisiaj z samego rana, nikt nie może wejść na moja wyspę w celu położenia premii (kosza). Sadzać po rozpoczętym wątku 07.06.2013 problem nie został rozwiązany do dnia dzisiejszego. Bardzo proszę o jak najszybsze rozwiązanie tego problemu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    u mnie ten problem powrócił po zaledwie trzech dniach ,dziś tez nikt nie może do mnie wejść , znów sam musze rzucać sobie kosze

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dziś od rana u mnie pojawiła się taka sam sytuacja, kiedy ktoś próbuje się wejść na moją wsypę zawiesza się na ekranie wczytuję mapę ... Widać nawet moment kiedy ktoś teoretycznie wejdzie do mnie - jego wsypa zastyga - zostaje tylko podświetlona gwiazda i skrót do powrotu na wsypę ale wszystko jest przygaszone - szare i nic nie można zrobić tylko na nowo uruchomi przeglądarkę
    Po południu około 12.00 coś zaskoczyło na chwilę i dostałem bufy teraz znowu lipa.
    Mój szczęśliwy numerek to 48 lv

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mam ten sam problem niektóre osoby nie mogą wejść na moją wyspę czy to z gildii czy tylko znajomi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    witam problem jak w temacie znajomi z gildii nie mogą wejść na moją wyspę widzę, że problem jest już znany i występuje dość często w mojej gildii to już kilka osób

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    witam,
    u mnie to samo nie moge wejsc na mape znajomego, zawias na wczytuje sie
    mam tak od wczoraj
    zmiana przegladarki, czyszczenie itp nic nie daje
    ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jak w wątku, kilka dni było OK i znowu lipa. Nie mogę wejść do części znajomych, oni nie mogą wejść do mnie. Co jest grane ? Tak jest z przerwami od konserwacji z systemem badań. Naprawcie to wreszcie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mam ten błąd, wśród znajomych nie mogę wejść do dwóch na wyspe już drugi dzień, zawsze jest "wczytywanie wyspy" w nieskonczonosc. Do innych w gildii wchodzę.

Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów