U mnie problem występuje jak na razie nikt nie może wejść, znajomi gildyjni jak również pozostali. Problem zauważyłem wczoraj wieczorem.
Witam
U mnie ten problem pojawił się dzisiaj z samego rana, nikt nie może wejść na moja wyspę w celu położenia premii (kosza). Sadzać po rozpoczętym wątku 07.06.2013 problem nie został rozwiązany do dnia dzisiejszego. Bardzo proszę o jak najszybsze rozwiązanie tego problemu.
u mnie ten problem powrócił po zaledwie trzech dniach ,dziś tez nikt nie może do mnie wejść , znów sam musze rzucać sobie kosze
Dziś od rana u mnie pojawiła się taka sam sytuacja, kiedy ktoś próbuje się wejść na moją wsypę zawiesza się na ekranie wczytuję mapę ... Widać nawet moment kiedy ktoś teoretycznie wejdzie do mnie - jego wsypa zastyga - zostaje tylko podświetlona gwiazda i skrót do powrotu na wsypę ale wszystko jest przygaszone - szare i nic nie można zrobić tylko na nowo uruchomi przeglądarkę
Po południu około 12.00 coś zaskoczyło na chwilę i dostałem bufy teraz znowu lipa.
Mój szczęśliwy numerek to 48 lv
mam ten sam problem niektóre osoby nie mogą wejść na moją wyspę czy to z gildii czy tylko znajomi
witam problem jak w temacie znajomi z gildii nie mogą wejść na moją wyspę widzę, że problem jest już znany i występuje dość często w mojej gildii to już kilka osób
witam,
u mnie to samo nie moge wejsc na mape znajomego, zawias na wczytuje sie
mam tak od wczoraj
zmiana przegladarki, czyszczenie itp nic nie daje
?
Jak w wątku, kilka dni było OK i znowu lipa. Nie mogę wejść do części znajomych, oni nie mogą wejść do mnie. Co jest grane ? Tak jest z przerwami od konserwacji z systemem badań. Naprawcie to wreszcie.
Mam ten błąd, wśród znajomych nie mogę wejść do dwóch na wyspe już drugi dzień, zawsze jest "wczytywanie wyspy" w nieskonczonosc. Do innych w gildii wchodzę.